5000MG Dabisku Kaņepju Sēklu Ķermeņa Masāžas Krēms Ādas Mitrinātājs Kaņepju Balzams Kakla, Gūžas, Pleca Roku Sāpes Atvieglojums Masāža, Ķermeņa Krēms

w86718

€5.83

-2.74

€8.57

-31 %

Jauns produkts

5000MG Dabisku Kaņepju Sēklu Ķermeņa Masāžas Krēms Ādas Mitrinātājs Kaņepju Balzams Kakla, Gūžas, Pleca Roku Sāpes Atvieglojums Masāža, Ķermeņa Krēms

Funkcijas: 1. Efektīva Kaņepju Krēms: kaņepju krēms var mazināt locītavu pietūkums un mitrinātu maigo ādu.Tas ir ideāli piemērots kakla, gūžas, pleci, muskuļiem, locītavām, elkoņiem un atpakaļ.

2. Dabiskā un Praktiskā: Atšķirībā no citiem variantiem, mūsu kaņepju krēms ir izgatavots no organiskā kaņepju sēklas.Lūdzu, izmantojiet to ar pārliecību.

3. Nav taukains Formula: Mūsu nav taukains kaņepju krēms rada dažus vienmērīgu spīdumu pa kreisi ar kaņepju krēms un muskuļu berzes.

4. Augstas efektivitātes Kaņepju Krēms: Mūsu kaņepju krēms funkcijas īpašu ilgstošu formulu, lai palīdzētu jums justies ērti un atbrīvoti laikā, dienā un naktī.

5. Ādas Mitrinātājs: kaņepju krēms funkcijas, mitrinošs efekts, tā palīdz saglabāt ādu veselīgu un saglabāt ādu mitrinātu visas dienas garumā.

Specifikācijas:

Neto saturs: par 50g

Iepakojuma Saraksts:

1*Kaņepju Krēms

Piezīmes:

Sakarā ar atšķirībām apgaismes un fotografēšanas leņķi, kādu krāsu atšķirība var tikt iedarbināta.Paldies par jūsu sapratni.

Sakarā ar manuālo mērījumu, kādu izmēru pielaide var tikt iedarbināta.

Tagi: medicīnas ziede, krūšu krēms, natura, artrīts krējums, vīriešu ķermeņa balzams, bērniem ķermeņa balzams, krēms vagin, kaņepju eļļa, victoria secret, vistas ādas

Iezīme Anti-Novecošanās
Gabalu skaits Viena Vienība
smaržas NAV
Sertifikāta Numurs 20201222
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Dzimums Unisex
Sastāvdaļas kaņepju sēklas
Modeļa Numurs kaņepju sēklu krējums
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
NETO MASAS 20g

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti