500pcs/lodziņā Sudraba Cauruļu Ekrāni Tabakas Pīpe Ūdens Cauruļu Metāla Filtrs Nerūsējošā Tērauda Filtri Ūdenspīpe Ūdenspīpe Chicha Narguile

w86600

€8.16

Jauns produkts

1box=100bags=5*100gab=500pcs

Svars 131g

Diametrs:20mm /16mm

1. Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2. Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats. 3. Pls būt laipni norāda, ka paka nāk bez cigāru.Mēs neesam segtu visas kuģniecības izmaksas, ja klients pērk to, ko pārpratumiem. 4. Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums laika. 5.Jo gāzes cigāru šķiltavas ir bīstami, izmantojot starptautisko kuģniecības, Tāpēc visas šķiltavas mūsu veikalā nevar piepildīta ar gāzi,lūdzu, Lūdzu, aizpildiet butāna gāze, pirms lietojat.Paldies!

VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

Piegādes Adrese

mēs tikai kuģis objektu uz adresi, kuru atvaļinājums www.grandtech.lv, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms pirkšanas.Pircējiem ir nepieciešams nosūtīt uz citu adresi (ne viens, jūs atvaļinājums www.grandtech.lv) vajadzētu sazināties ar mums, pirms iegādāties objektu.Mums nav atbildīgs par piegādes adresi, ja nepareizi.

Kuģniecības Laiks

mēs centīsimies mūsu labāko, lai kuģis no pašā dienā noskaidroti maksājumu, būs kuģis 4 dienu laikā.Pasūtījumi gada nogalē vai brīvdienās tiks nosūtīti pirmdien vai nākamajā darba dienā.

Nodokļi Un Taxe

Ievedmuitas nodokļiem un citiem, maksa netiek iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircējs ` s atbildība.

Piegāde Detaļas

Mēs kuģis savu sūtījumu ar reģistrētu aviopastu(epacket,ķīna post,dhl,fedex ot citi īpaša līnija kuģniecības utt.).Ja prece atgriežas iemeslu dēļ, piemēram, nepareizu adresi, vai muitā vai pastā,mēs esam laimīgi, lai nosūtīt savu sūtījumu.Bet jums ir jāmaksā mums kuģniecības un pārkraušanas maksu vēlreiz.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas aizkavēšanos vai streiki galamērķa valstīs.Ja prece jums nopirku noliktavā.varam apstrādāt savu zemes iekšienē, 1-5 darba dienu laikā,ja prece ir noliktavā,mēs ar jums sazināsimies laikus.

Apstiprināt adresi ar pilnu nosaukums

Lūdzu, pārbaudiet, vai adrese ir pareiza, ja jūs pasūtīt.Krievijas klientiem, lūdzu, lūdzu atcerieties, rakstīt, darīt wn savu vārdu un uzvārdu .Paldies

Uz Brazīliju Ar Klientu:

Brazīlija amatā ir apstiprināts, ka tas tiks sākta uzlāde saņēmēju 15 reais ($3.50) par visu importēto iepakojumu

no 27. augustā, lai segtu drošības un muitas maksājumi.Lūdzu, atzīmēja, ka Mums nav nekādu zaudējumu izdevumus! -2018/10/19

O brazīlija pastu confirmou que, a partir de 27 de agosto, a totalidade das parcelas importadas, cobrindo 15 reais (cerca de 3, 5 dólares) ao destinatário, como pagamento da segurança e darīt tratamento aduaneiro!Compradores, por favor!Os custos suportados não suportam nada! -2018/10/19

Zīme par paku :

Atvērt paku priekšā pastnieks, pirms jūs parakstīt.Ja paka ir tukša,fotografēt paku un nav jāparakstās par to.Palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu, lai pierādītu, ka.Un, sazinieties ar mums nekavējoties.Ja sūtījums bojāts ārpus pildīta,lūdzu, fotografēt gabalu pirms tā atvēršanas un nav jāparakstās par to.Un, sazinieties ar mums nekavējoties.

Garantijas Un Kompensācijas Politiku:

Pircējs ir atbildīgs par visu atdošanas un kuģniecības maksas.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms atgriešanās savu posteni.Ja jums ir problēmas, objektus,lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums pa www.grandtech.lv ziņas.mēs cenšamies strādāt ar jums, lai atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.

1. Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu kvalitāti un apkalpošanu.Par jebkuru kvalitātes problēmas vai piegādes problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums sākumā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas par pasūtījumu.

Tagi: elektronu ūdenspīpe, gandalf caurules, dimanta ūdenspīpe, cigarett tabaka, vīrieši caurules, ierīču ūdenspīpe, pīpju tabaka, metāla ekrāns, ūdenspīpe ūdenspīpe, pīpju tabakas rīks

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti