Pavasara Rudens Modes Melnas Treniņbikses Vīriešiem Streetwear Jogger Bikses Potītes Garuma Gadījuma Dziesmu Bikses Plus Lieluma 6XL 7XL 8XL

w86160

€13.88

-13.89

€27.77

-50 %

Jauns produkts

Izmēri(Lasīt pirms pasūtījuma)

1.Lūdzu, izvēlies izmēru, saskaņā ar jūsu vidukļa. 2.Ja jums ir izmērs jautājumu,lūdzu, sazinieties ar mums. 3.Maiks augstums 178cm 75kg valkāt XXL.

Stilam (Pavasarī un Rudenī)

Stila C (Pavasarī un Rudenī)

Sūtījumu

1.Mēs kuģis iterms ātri pēc tam, kad maksājums apstiprināts ar www.grandtech.lv Systerm. 2.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasūtījuma adresi pareizi,ietver jūsu tālruņa numuru un pasta indeksu. 3.Mums ir ātri kravu LIELBRITĀNIJĀ,Vācijā,Itālijā,Austrālija,Kanāda,Amerikas savienotās Valstis.Nepieciešams tikai 5-12days.Ja jūs vēlaties,lūdzu, atstājiet masāža, lai mums. 4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju.Laikā, svētku dienās vai brīvdienās,var būt aizkavēšanās. 5.Muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles,mēs nevaram garantēt, nav nodokļu maksu un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Tāpēc mēs likts uz mazāk kā iespējams naudu uz iepakojuma dēļ vieglu muitošana. 6.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, maksa bezmaksas, ļaujiet man zināt.Paldies par jūsu sadarbību.

Atgriešanās un Kompensāciju:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus. 1.Ja produktu sended ar kļūdu vai klienta saņemt produkta saistībā ar kaitējumu, utt.Tas pieder pie pārdevēja atbildību, pārdevējs sedz atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Lūdzu, neatveriet strīdu.Vienkārši sazinieties ar mums pirmo reizi,mēs nosūtīt produkta vai atmaksāt visu savu naudu. 2. Ja citu iemeslu dēļ,ne-patika stils vai ne-fit-izmērs iemesla dēļ.Mēs arī piekrītam jums, lai atgrieztu preces,Bet pircējs sedz visas atgriezties maksa.Paldies par jūsu sapratni. 3.Atgriezies preces, ir jābūt oriģināliem un jums vajadzētu sniegt mums izsekošanas skaits.

Atsauksmes:

1.Ja jūs esat apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, pozitīvas atsauksmes vai produktu atsauksmes. 2.Mums būs ļoti appreciated, ja jūs atstāt"pircējs izstāde" bildes atgriezenisko saiti,mēs dos jums $2 atlaidi savam nākamā pasūtījuma.(Rādīt mums screenshot atsauksmes,jums būs uzvarēt to. 3.Ja jums ir jebkādas problēmas,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums,pirms aiziešanas nagative/neitrālu atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.Paldies.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai fast express shipping, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varam nosūtīt preces, lai jūsu klientiem tieši, bez atstāt jebkuru informāciju par mums.

Tagi: ziemas kapenes vīriešiem, 6xl sievietēm, 8xl sievietēm, korejiešu vīrieši streetwear, larg izmēra, jogger elsas, vīrieši streetwear, hiphop vīriešiem, 6xl, biksītes harajuku bikses

Dzimums VĪRIEŠI
Slēgšanas Tips Aukliņu
Elsas Stils Treniņbikses
Izcelsme Ķīna
Vienuma Tips Pilns Garums
Viduklis Veids VIDĒJĀ
Garums Ankle-Length Pants
Priekšā Stils Plisētās
krāsa melns
Apdare Kabatas
Modeļa Numurs bj2336i
Stils Ikdienas
Vidukļa Izmērs(collas) 25 - 51
Auduma Veids Broadcloth
Materiāls Spandex
Sezona Ziemas vilnas bikses siltas bikses
Izmērs China size M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL,8XL
Fit Tips Regulāri
Zīmola Nosaukums Anbican
Biezums Svars

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti