TECHART LM-EA7 AF Objektīva Adaptera Gredzenu, lai Leica M Lens & Sony NEX A7 II / A7R II / A7R III / Support AI PK MD OM AIG FD M42 uz FE

w86060

€14.78

Jauns produkts

SATURS

Manuāla objektīva jākoncentrējas manuāli?Padomājiet vēlreiz!Techart LM-EA7 kļūst par jebkuru manuālo objektīvu AF objektīvu.Par izvērsts skaidrojums un padziļinātu novērtējumu apskatiet šo amatu.

Neto svars: aptuveni 113g=3.98 oz

Paplašinājums: 4,5 mm

Max slodze objektīvs, neturot ar rokām: ap 300~700g=10.58~24.69 oz

Testēts un ir Saderīgs ar: S0NY a7rIII, a7rII, a7ii, a6300, a6500 (ko sauc arī par ILCE-7RM3, ILCE-7RM2, ILCE-7M2, ILCE-6300, ILCE-6500)

Izņemot gadījumus, LM objektīvs un E mount sistēmas kamerām, Ja jums ir arī FD/E0S/MD/M42/PK/OM/AI/AI(G) mount lēcas , jūs varētu domāt par Izvēles Gredzenu Adapteri šādi, lai izmantotu ar LM-EA7 par auto fokusu.Pievienot LM-EA7 un sekot gredzenu adapteri grozā un apmaksāt kopā:

CAN0N FD-LM, CANON E0S(EF/EF-S)-LM, NIK0N F AI-LM, NIK0N AI G tipa)-LM, Minolta MD-LM, M42(42mm vītni)-LM, PENTAX PK-LM, 0lympus OM(vecais 4/3)-LM

Lūdzu, ņemiet vērā:

Arī fit VM/ZM lēcas un citas E/FE mount kameras, bet nav garantiju, ka tas strādās perfekti ar visiem rokasgrāmata lēcas un visu E mount kamerām.Lūdzu atļaut to, kas nav perfekts fakts, jo ir pārāk daudz dažādu manuālo lēcu pasaulē.

Saskaņā ar jaunāko atsauksmes no kāda lietotāja, šķiet, ka tur ir dizaina vaina, kas novedīs daži ļodzīties no pielāgots objektīva ar nelielu ātrumu.

--- Pro Pārskata lietotāju Phillip Reeve par LM-NEX tests:

Kā tas darbojas

Ja jūs vēlaties, lai automātiski koncentrēties jūsu M-mount objektīvs, jums vienkārši pievienojiet to Techart Adapteri, fokusa objektīvs, manuāli līdz bezgalībai, un jūs noteikti.Tikai puse-nospiediet slēdža pogu, lai aktivizētu AF un adapteri būs vērsta jūsu objektīvu, tāpat kā jebkuru citu AF objektīvs.

Adapteris sasniedz uzmanību, tāpat, kā jūs darītu, ja jums koncentrēties jūsu objektīvs, manuāli.Kad jūs pagriezt fokusa gredzenu, jūs manuālo objektīvu jums mainīt attālumu starp sensoru un lēcu.LM-EA7 dara tieši to pašu: Tā ir mainīga paplašināšanu starp 0 un 4.5 mm.

AF-darbības

Tātad, cik labi tas AF darbu?Diezgan labi patiesībā, bet ir daži ierobežojumi:

Labos gaismas adapteri koncentrējas gandrīz tikpat ātri kā dzimtajā objektīva un tā var būt reāla palīdzība, dinamiskā situācijām, kas var būt ārpus jūsu manuālais fokuss prasmes.Es domāju, ka tas ir ievērojams sasniegums.

Motors, kas maina garumu adapteris padara troksni, bet tas ir diezgan kluss un nav daudz jautājumu.

Lai iegūtu labus rezultātus, jums ir nepieciešams zināt pāris lietas gan:

LM-EA7 balstīta uz fāzes noteikšanas sensori jūsu Alpha tikai, to neatbalsta kontrasta AF.Šī iemesla dēļ jums var tikai AF, ja sensors ir.Ar manu a7II tie visi ir grupēti ap centru, ir a6300 dos jums vairāk brīvības, kā arī šo aspektu.Es arī konstatēts, ka AF darbojas vislabāk ar centrālo AF sensoru, bet tas dažreiz neizdodas ar tiem, off-center.Uz sensors fāzes AF mana a7II visi, šķiet, ir horizontāla veida, kas būs tikai izvēlēties vertikālās līnijas.

Jo Techart balstās uz esošām AF jūs nevarat izmantot visas AF funkcijas jūsu kameru, vispirms ļaujiet man sarakstu ar tiem, jūs varat izmantot:

A. Techart PRO atbalsta AF-S un AF-C.

B. Jūs varat mainīt Fokusa Zonā, no Platleņķa līdz Centram vai Elastīgu Spot (S/M/L).Samazinās jomā nāk ar ievērojamu ātrumu soda un medīšanu, lai gan.

C.

Jūs varat arī izmantot Sejas Noteikšanas.

Tad ir dažas funkcijas nevar izmantot:

A. Acu AF nedarbojas.

B. Lock-on AF nedarbojas.

Vēl viens ierobežojums ir, ka tas nav pilns fokusa diapazons ar objektīviem, iepriekš 50mm, kā tās to darītu, ja koncentrējas manuāli, jo tas ir lai paplašinātu vairāk nekā 45mm par to.Tātad, ja es Voigtlander 1.8/75 līdz bezgalībai adapteris būs tikai koncentrēties to uz leju, lai par 1.5 m, kamēr es varēju koncentrēt to uz leju, lai 0,9 m, ja es izmantot fokusa gredzenu vietā.Es varētu noteikt to līdz 2 m un tad LM-EA7 būtu vērsta uz leju, lai 0,9 m, bet tas nebūtu sasniegt bezgalību vairs.Otrādi ir tā, ka var fokusa platleņķa lēcas, kas ir daudz tuvāk, nekā jūs varētu ar normālu adapteri.

Zemākās gaismas AF palēnina ievērojami, tas joprojām darbojas pietiekami labi, parasti, bet ne tādā pašā līmenī, kā ar vairāk gaismas.Iespējams, ka fotokamera ir vainojams tas ir daudz vairāk nekā adapteri, bet neviens no mazāk pieredzes ir mazāk gluda šādās situācijās.

Tātad, AF var būt diezgan noderīga, ja jūs vēlaties, lai nozvejas dinamiskā situācija bet jums ir jāzina savas robežas un darba ap viņiem iegūt konsekventus rezultātus.

Sazinoties ar adapteri

Kopš Techart Pro ir gudra adapteri jūs varat mainīt dažus pamatiestatījumus.Jūs darīt, ka, mainot diafragmas atvērumu, fotokamera un nospiežot slēdzi.

Mainot fokusa garums

Pirmā funkcija ir fokusa garums adapteris sazinās ar fotokameru tā, ka tā var kalibrēt tas ir stabilizators.

Šeit ir f-apstājas un to atbilstošais fokusa attālums.

F11 – Iestatiet fokusa garums 15 mm

F13 – Iestatiet fokusa garums 18mm

F14 – Iestatiet fokusa garums 21mm

F16 – Iestatiet fokusa garums 24mm

F18 – Iestatiet fokusa garums 25mm

F20 – Iestatiet fokusa garums 28mm

F22 – Iestatiet fokusa garums 35mm

Tagi: grip sony a7rii, M58, a7 iii, spider tetovējums, ea7 vīriešiem, md atskaņotājs sony, gredzens canon fd, rezerves daļas samsung galaxy j2, sony e m42 tilt, fotokamera leica

Modeļa Numurs P03247
Zīmola Nosaukums Qalart
Saderīgu Zīmols NIKON

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti