Viengabala Peldkostīms Ir 2021. Sexy Sievietes Backless Sieviešu Beachwear Peldēšanas Tērpi Krusta Apsēju Bodysuit High Cut Monokini Peldkostīmi

w85999

€9.83

-9.08

€18.91

-48 %

Jauns produkts

Izmēri

Produkta Parādīt

Klienta Paziņojumi

Par vairumtirdzniecību un dropshipping:

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Par Krāsu novirzes:

Tur varbūt nedaudz atšķirības starp ekrānu un parādīt reālus objektus.Bildes no reālās preces,krāsa var nedaudz atšķirties sakarā ar atsevišķu monitoru un fotografēt gaismas.

MAKSĀJUMS:

1. www.grandtech.lv atbalsta Vīzu,Boleto,MasterCard,Maestro Debetkartes, Western Union ,Web money ,QIWI un Pārskaitījumu caur banku. 2. Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.

PIEGĀDE:

Dažreiz paiet vairākas dienas,piemēram, slikti laika apstākļi,slikts efektivitāti pārvadājumi,speciālu festivāls un citi nekontrolējama faktori.Jūs varat izsekot savu sūtījumu uz šīm vietnēm, izmantojot izsekošanas numuru : https://www.17track.net/en https://global.cainiao.com/ • Ja neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 60 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs varam atrisināt problēmas kopā.

ATSAUKSMES:

Tagi: viens piec peldkostīmi sievietēm, iespējas, figurin viens gabals, kleita zemas frekvences sexy, zvaigzne peldkostīmi, Ir 2021. peldkostīmu, 3 gabals bikini komplekts ar vāciņu uz augšu, pludmales valkā, mača peldkostīmu, viens piec peldkostīmu

Stils Augstas Sagriezti Peldēšanas Tērps Sievietēm
Dzimums SIEVIETES
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sporta Veids Peldēties
Materiāls Spandex
Gads Ir 2021. Jauni Peldkostīmi
Atbalsta Veids Stieples Bezmaksas
Ar Pamatni Noņemams Polsterējums
Zīmola Nosaukums WEYICO
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Vienuma Tips Viens Gabalu
Modelis Tips Drukāt
Modeļa Numurs WMZG2101523
Dizains Dziļš V Virknes Drukas Viens Gabals Peldkostīms

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti