1 Pāris Ziedu Apdrukāta Spilvendrāna Standarta Karalis Matēts Microfiber Spilvendrāna Uzstādīt Spilvena Segums Spilvens Gadījumā Dekoratīvās Ērti

w8587

€5.68

-1

€6.68

-14 %

Jauns produkts

Izmērs: Standarta 20x26in

Karalis 20x36in (51cmX96cm)

Materail: Poliesteris

Featrue: Aploksnes

Kopšanas Instrukcijas :

Silts, maigs mašīnu mazgāt atsevišķi.

Nav balinātāju vai veļas sausa.

Dizains Uzsver - Jauki ziedi, atkārtoti modelis apvienot ar glītu krāsas, rada relaksējošu un patīkamu gulēšanas atmosfēru.

Premium Kvalitāte - Izgatavoti no augstas kvalitātes matēta microfiber, liels mūsu jutīgu ādu un gulēt veselīgāku dzīvesveidu.Jums gulēt labāk, un pamosties katru rītu sajūta atjaunots un enerģijas pilna, ar šo skaisto spilvena gadījumā.

Ideāls Izmērs - Mūsu microfiber spilvendrānas pieejams 20x30 cm (Standarta Izmērs).Praktiski Aploksnē, Slēgšanas palīdz novērst slīdēšanu, un nodrošina spilvenu paliek perfekti spilvendrāna.Jūs varat baudīt jūsu salds sapnis, ik nakts ar šī nav-rāvējslēdzējs spilvendrāna, tas nesāpēs, lai jūsu matu vai ādas negaidīti.

Mazgāšanas Instrukcijas - Izbalināt, traipu, sarauties un rieva izturīgs spilvendrāna.Mašīna mazgā aukstā atsevišķi.Izžūst ātri uz veļas, veļas zema.Nav balinātāju.

Iepakojums Saraksts:

1 pāris spilvens gadījumā (2gab)

Piezīme:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: kustuv spilvena segums, vāks dīvāns, rozā izkārnījumos, serta karalis spilvens, spilvendrānas 5050, pāris spilvendrāna, logo spilvena segums, gadījumā spilvens, liels spilvens gadījumā 5050, kažokādas standarta spilvendrānā

Diegu Skaits 300TC
Pakāpe A Kategorijas
Veids Spilvendrāna
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Auduma Skaits 30
Iezīme Eco-Friendly
Pakete Ietver 1 Spilvendrāna Pārī
Stils Vienkāršā
Technics Austs
raksts Dzija Krāsota
Daudzums 2
Modelis Tips Ziedu
Izmantošana slimnīca
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Zīmola Nosaukums TECHOME

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti