10pcs Tetovējums Prakses Viltus Ādas 3D Kosmētikas Pastāvīgais Uzacu Grims Acu, Lūpu Tetovēšana Prakses Viltus Ādas Komplekts Iesācējiem

w84201

€9.50

-5.11

€14.61

-34 %

Jauns produkts

Motīvs:

-100% jaunu un augstas kvalitātes.

-Tukšu tetovējumiem prakses ādu.

-Āda mīksta, viegli krāsu, praksē vairāk parocīgs.

-Tetovējums māksliniekiem tiek izmantoti ar savu tetovējums mašīna, lai dotu katram cilvēkam, lai izveidotu dažādas tetovējums dizains.

Prakses ādas tekstūru komfortu, liek jums justies tetovējums uz reālo ādu, ir reālāks tetovējumu pieredzi.

-Convolve ādu ap kāju, muguras, kāju, vai roku, praktiski iegūt ērti.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Prakses ādas

Materiāls: silikagels

Krāsa: Kā picture rādīt

Izmērs: Apm. 19.5x14.8cm/7.67"x5.82"

Daudzums: 10pcs

Svars: 460g

Pakete Ietver:

10x Prakses ādas

1) Visas preces tiek piegādātas visā pasaulē, Ķīna post, gaisa pasts, EMS, vai DHL.

2) Piegāde ar China post air mail (svars ir zem 2kg) ir par brīvu, parasti tas aizņem 10-30 dienas ierodas.Piegāde ar EMS, DHL (par lielu lai vai svars ir virs 2kg) būs jāmaksā piegādes maksa.Tas ilgst 7-10days ierasties.Tas var notikt ilgāk, jo kavēšanās atmuitošanu vai svētku dienās, vai laika problēma.

3) prece tiks izsūtīta pēc tam, kad mājas lapā ir pārbaudījusi maksājuma 24 stundas.Nodošanai datums ir 1-3 darba dienas.

4) Mēs esam nosūtījuši jums izsekošanas numuru, ja preces tiek pastu, Lūdzu, pārbaudiet to un uzturēt kontaktus ar vietējo biroju.

Saskaņā ar tirdzniecības noteikumiem, pls paziņojums, ka mums nav rūpēties par muitas nodokļa, ja produkts ievadiet jūsu valstī.

Par to, kāda palīdzība, pls sazinieties ar mums!

Mēs garantējam, visām precēm, ko mēs pārdodam.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai nosūtīt precēm, ja tev nosūtījām kļūdas, vai nav saņemt jūsu preces vai bojāts tranzīta laikā.

Mēs atbildētu uz ziņām, 24 stundu laikā (izņemot brīvdienas un svētku dienas).

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi jebkurā laikā.

Ja jūs neesat atbildēts 24 stundu laikā (izņemot brīvdienas un svētku dienas), tas ir diezgan iespējams, ka mēs nesaņēmām jūsu ziņu vai e-pastu.Tas notiek laiku pa laikam.Lūdzu, sazinieties ar mums pa www.grandtech.lv ziņu vēlreiz.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ir jauka diena.Paldies!

Tagi: ādas prakses uzacis, viltus ādas tetovējums, ādas tetovējums, tiger ādas uzacis, viltus ādas tetovējums, viltus ādas tetovējums, prakses ādu uzacu, ādas tetovējums, lumious ādas uzacis, tumša ādas uzacis

Modeļa Numurs Tetovējums accesories
Materiāls Gumijas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti