LED Bike Astes Gaismas Red & Blue USB Lādējamu Ūdensizturīgs Super Spilgti Daudzfunkcionāls Ārkārtas Gaismas

w83486

€3.55

-1.31

€4.86

-26 %

Jauns produkts

Izgatavoti no vides ABS, Augstu izturību ķermenis būtu spēcīgs un izturīgs jāsaskaņo ar apsaisti un shift knob silīcija gumijas augstas stiprības.

SUPER SPILGTI ar 36 super spilgti COB lampa pērles gaismas krāsas Red & Blue.Tas ir 5 APGAISMOJUMA VEIDU, nepārtrauktu vai dzirkstošā ar savu kontroli.Tas padara diezgan liela atšķirība, salīdzinot ar tās konkurentiem, lai garantētu savu velosipēdu drošību tumsā.

Lielas jaudas litija akumulators iebūvēts.Tā ir jauda, kas ir 500 mAh, lai garantētu tās apgaismojuma darba stundām, kad pilnībā uzlādēts ar USB savienotājs ar MAIŅSTRĀVAS jaudu, datoru vai portatīvo strāvas avotu.

Ūdensizturīgs IPX 4. Vētra var rasties no skaidrām debesīm.Šī profesionālā riteņbraukšana gaisma vienmēr varat padarīt savu ceļu uz priekšu spilgti pat tumša un lietaina nakts.

Universāls.Ar regulējamu dizainu no dažādiem leņķiem var uzstādīt ātri un vienkārši,individuāli vai salikti, to var izmantot kā astes gaismas, priekšējo gaismu jūsu velosipēds, cik piesardzīgi gaismas jūsu ķivere, mugursoma vai kā rašanos, gaismas citās situācijās.

Jauda: 1w

Svars: 48g

Mesures: 87*20*30 mm

Uzlādes laiks: 2 stundas

Apgaismojuma režīmi: sarkans apgaismojums, sarkano dzirkstošo, zils apgaismojums, dzirkstošais zils, sarkans-zils dzirkstošajiem

Krāsa: Melns un Balts

Iepakojuma Saturs:

1 * astes gaismas

1 * montāžas stends

1 * USB kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: fenix tālummaiņa, borracha velosipēds gaismas, big bike gaismas, bicycl led, mazo ķiveres velosipēdu led gaismas, antīko velosipēdu, īpašas avārijas gaismas, , bicycl lampas, jet ski, laternu mount

Strāvas Padeve Akumulators
Montāžas Izvietojumu stūres
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Velosipēda Gaisma

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti