Tālvadības pults Automašīnas LED priekšējie Lukturi 4WD RC Triks Auto ar Baterijām, ātrgaitas apvidus Transportlīdzekļiem,Rotaļlieta Dāvana Bērniem Zēni Meitenes mazulis

w82512

€30.73

-30.72

€61.45

-49 %

Jauns produkts

Pārsteidzošs Triks Auto: Šo fantastisko RC auto var iet priekšā, atpakaļ, uz sāniem, double gāzēja kausu, double-side roll, 360 grādu pilnīgu flip efektu un lekt.Lielie riteņi ļauj jums iet pār visur, viegli iebraukt pa smiltīm, zāli, akmeņiem, ķieģeļiem.

Triecienizturīgs off Road Auto: Izstrādāta ar Anti-crash izturīgas riepas, RC rock Kāpurķēžu auto der iekštelpu un āra, piemēram, Smilšu pludmale, mitrāji, pļavas utt.Aprīkots ar elastīgu riteņiem, rase rotaļu automašīnas ļauj ar lielu ātrumu un labāku elastību, kas ir ideāls RC automašīnas Ziemassvētku dāvanu vai dzimšanas dienas dāvana bērniem.

Cool RC Auto ar Lukturu RC Triks Automašīnas ar dubulto pusēs iedomātā LED lukturi var 360 grādu rotācijas, ka jums būs uzmanības centrā cilvēkiem.

Uzlādējams Akumulators Iekļauts: tālvadības pults triks auto rotaļlieta ir aprīkota 3,7 V 400mAh Transportlīdzekļu(ieskaitot) ar USB kabeli (iekļauts komplektācijā) .Transportlīdzekļa akumulatoru var uzlādēt, super jautri auto ar lielu trikus.

Awesome Dažādiem Terrains Izturīgs un viegls, ABS plastmasa, mīksta un elastīga gumijas saites.Paklāju, grīdas, pļavas, mitrāji, smilšu pludmale, nav svarīgi, vai brīvā dabā, tas var būt izrāvienu viegli.

Ātrgaitas un Anti-traucējumi: Aprīkota ar diviem jaudīgu motoru, tas 4WD RC auto var sasniegt ātrumu līdz pat 12km/H. Strong 2. 4GHz tālvadības tehnoloģija novērš signāla traucējumus ar citām ātrgaitas transportlīdzekļiem, pat citiem modeļiem par to pašu RC auto, kas ļauj saviem bērniem un viņu draugiem spēlēt kopā, daloties kopā.

2 Spēcīgi Motori Aprīkots ar 2 motoriem un izturīgu apvidus riteņiem, kuri stipru nodilumu un crash-cienīgumu.Spēcīgas enerģijas, lai darbojas dažādiem terrains

RC Triks Auto ir lieliskas Dāvanas Jūsu Bērniem Šī ir lieliska dāvana jūsu bērniem, jūsu ģimeni, jūsu draugus un RC sacīkšu fanu.Lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, jaunajā gadā, vai citās brīvdienu/puse, dāvanu piedāvājumu.Silts padoms: nav spēlēt ar ceļiem vai citu bīstamu vietu, lai izvairītos no negadījumiem.Ja rotaļlieta ir ne lietošanas, lūdzu, izņemiet akumulatoru.Pieaugušo uzraudzības nav ieteicams.

Lieliska Dāvana Jūsu Bērniem, un RC Automašīnām fani: 2.4 Ghz lielu Ātrumu Rock Kāpurķēžu Transportlīdzeklis ar Lukturi Tālvadības Triks Auto nāk ar vēsu dāvanu iepakojumā, tā ir lieliska Ziemassvētku un Dzimšanas dienas dāvana jūsu maz hiper zēni un meitenes, jaunieši, toddles.

Tagi: rc triks auto gumijas, par radio vadība, rc, 4WD, rc rotaļlietas, rc ūdensizturīgs, twister rc triks automašīnas, auto rc triks, auto rc, rc triks

Materiāls Gumijas
Tālvadības Pults
Tālvadības Attālums 20 metri
Funkcijas Tālvadības Pults
Paketē Iekļauts USB vads
Uzlādes Spriegums 3.7 V
Dizains Netīrumi Velosipēds
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums < 3 gadi
Izmēri 16*15.5*7cm
Zīmola Nosaukums SMRC
Veids Auto

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti