Elektriskā Ziepju Dozators Jaunākais Infrasarkano Automātiskais Ziepju Dozators Nerūsējošā Tērauda

w81568

€11.12

-2.28

€13.40

-17 %

Jauns produkts

Funkcija:

OOTDTY Sensors Ziepju Dozators - Averest automātiskais ziepju dozators izmanto jaunizveidoto brīvi stāvošas regulēšana poga ar iebūvētu augstas precizitātes infrasarkano kustības un PIR sensora uztveršanas tehnoloģiju.Uzlabotā sensors paplašina savu dzīvi un jutīgums, tāpēc jūs varat saņemt brīvroku ziepju dozators ātri.Komplektā ietilpst ultra-mīksts salveti un bezmaksas piltuve ļauj ziepes būt ielej ziepju dozators.

Ūdensizturīgs un viegli izmantot - Jūs varat izvairītos no savstarpējas inficēšanās nepieskaroties ziepju dozators.Ūdensizturīgs bāzes un gumijas zīmogu dizains novērstu akumulatora gadījumā, ja tiek iegremdētas ūdenī, kas izraisa koroziju un dozatoru neveiksmes.Turklāt pamats ir viegli atdalīt, neizmantojot skrūves.

Regulējams jaudas - ziepju dozatoru ir jauda 280/9.56 oz.Regulējami padeves kontroles ziepes skaļuma kontrole šķidruma daudzumu no 0,5 līdz 3 pielāgojot +/- slēdzi.Nē, pilošs vai smearing, ne atkritumu ziepes.Saderīgs ar lielāko daļu šķidrumu.

Augstas kvalitātes un izturīgi materiāli - Šo ziepju dozatoru ir izgatavots no 304 pirkstu nospiedumu izturīgs nerūsējošā tērauda, un lielāka motora jauda nodrošina stabilāku šķidrumu ražošanu.Ziepju dozators ir aprīkots ar 3.A Klase sūcēm un ūdensizturīgs tehnoloģiju, lai novērstu ziepes vai ūdens no corroding valde.

Jūs varat baudīt mūsu 12 mēnešu, lai iegūtu nomaiņas pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu automātiskais ziepju dozators, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs atbildēsim, un procesa ietvaros 24 stundām.Jūs saņemsiet e automātiskais ziepju dozators.Darbināma ar 4 AAA baterijas (Nav iekļautas).

Specifikācijas:

Krāsa:Kā attēlu

Materiāls: Nerūsējošais tērauds PC & ABS plastmasas

Tilpums: 250ml

Produkta Izmēri: 19*11*7.5 CM /7.48*4.33*2.95 jo

Iepakojums Iekļauti:

1x Automātiskais Ziepju Dozators

1. Nemazgāt Automātiskais Ziepju Dozators.Noslaucīt tīru ar mitru drānu.

2. Lūdzu, ņemiet apakšā automātiskais ziepju dozators ir sauss, nav mērcēt to ūdenī, lai izvairītos no ilgtermiņa izturība pret koroziju un bojājumiem, vienības

3.Lūdzu, ņemiet virsmas Automātiskais Ziepju Dozators tīrs.Noslaucīt ķermeni ar mop regulāri, lai izvairītos no ilgtermiņa koroziju pēc vienības.

4. Ja jūs pour biezs šķidrums, lūdzu, pievienojiet pareizu atšķaidītu ūdeni, lai nodrošinātu normālu izplūdi.

5. Lūdzu, saglabājiet 2gab smart infrasarkano staru kustības sensori skaidrs!

6. Izvairīties no tiešas saules gaismas, lai infrasarkano staru panelis.

100% pakalpojumu, ka jūs esat pilnībā apmierināti ar mūsu produkciju.

Ja jums liekas, ka nav laba jebkurā laikā, vienkārši sasniegt ar mums un saņemt pilnu kompensāciju bez iemeslu dēļ.

Jūsu apmierinātība ir mūsu lielākā veikšanu.

Tagi: automātiskā nespresso, automāti ziepju dozators, roku mazgāšanas, viduslaiku instruments, roku ziepes, auto putu ziepju dozators, lege alkohola dozatoru, ziepju trauki dispensers, automāti dozatoru, automatizēta ziepes dispencer

Sertifikācija NAV
Galvenais Materiāls Metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Y98D5AC202425
Iezīme Šķidro Ziepju Dozators
Šķidro Ziepju Dozators Tips Automātiskais Ziepju Dozators
Veids Šķidro Ziepju Dozatori

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti