Auto darba gaisma led projektora objektīvs 6000k flush mount auto autobusu led darba tālās gaismas 12v 24v 4x4 piederumi apvidus

w81087

€14.91

-4.96

€19.87

-24 %

Jauns produkts

Iezīme

❤ Objektīvs: Projektora Objektīvs ❤ Materiāls: Alumīnija ❤ Montāžas Stils: Flush Mount ❤ Postenis Tips: dienas gaitas lukturi, Auto Flush Mount Led Gaismas Josla ❤ Gaismas Modelis: Kombinētā Staru, ar Projektora Objektīvs ❤ Ūdensnecaurlaidīgs Reitings: IP68 ❤ Diode: High Brightness Chip ❤ LED Jauda: 20W/GAB ❤ Lm:2000LM/GAB ❤ Spriegums: 12V, 24V ❤ Krāsu Temperatūra: 6000K ❤ Dzīves ilgums: līdz 50000 stundas ❤ Garantija: 1 Gads ❤ Pielietojums: 4x4 4WD, apvidus, ATV/SUV/rv, pikaps, netīrumiem velosipēds, par kravas automobilis, piekabes, motociklu, laivu, utt.

Sūtījumu

❤ Krājumi ir visiem pieejamas, un visas vietas būs, ko ražo mūsu rūpnīcā. ❤ Pasūtījumu var nosūtītas 1-3 dienas, kā parasti. ❤ Mēs pārbaudīsim un iepakojuma tā arī pirms izsūtīt, un iepakojums ir drošība.

Atpakaļ / Kompensācija

❤ Chelhead piedāvā 365 dienu garantija.Šī garantija nav derīgas kaitējumu, ko izraisa nelaimes gadījums, nepareizu vai modifikācijas. ❤ , Ja jums iegūt produktu, ja jums atrast jebkuru defektu vai bojājumu, defektu un bojājumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi. ❤ Ja paka zaudējat ceļā, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.Tāpēc jums nav jāuztraucas par iegūt neko, kad jūs maksājat.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem klientiem! ☆☆☆☆☆

❤ Lūdzu, atstājiet mums Pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm, ja jums ir apmierināti ar mūsu preci vai pakalpojumu. ❤ , Ja jums ir neapmierināti vai jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu, mēs esam gatavi palīdzēt un piedāvāt risinājumu.

Tagi: gadījumā rc 4x4, offroad vīriešiem, lielā projektora objektīvs, apvidus, spote led 12v, mingben led objektīvs, bull siksna, spēcīga sienas, piederumi 4x4 važas, auto led

Lm 2000LM/GAB
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Ingress Protection ip68
Grāds 60 Grādu
Ekspluatācijas Laiks Vairāk nekā 50000 stundas
Materiāls Augstas Kvalitātes lietie alumīnija
Vienuma Tips Led Darba Gaismas, dienas gaitas lukturi
Pieteikums Auto Truck Offroad 4x4 4WD
Zīmola Nosaukums Chelhead
Veids Darba Gaismas
Staru Leņķis Vietas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Krāsu Temperatūra 6000K
Chip Augstu Spilgtumu LED
Pozīcija Puses
darba temperatūra -40~+85 grādu pēc celsija
Jauda 20W/pc
Spriegums 9-30V DC, 12V 24V
Iezīme Flush Mount, Projektora Objektīvs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti