Alex Pandrea – 5 Nedēļas Karti Burvju Protams - Burvju triki

w81052

€3.47

-0.62

€4.09

-15 %

Jauns produkts

1. Nedēļa – Pamati

Pirmā nedēļa ir veltīta visas pamata sleights, ka es izmantoju no dienas uz dienu un uzzināt, kā es tos izpildīt.Tas ir šie video, ko mums būs mācīties pareizu formulu kartes maģija.

Ir vairāk nekā PIECDESMIT (50) sleights.Mēs mācīsimies pareizu veids, kā iegūt pārtraukumiem, pasākumi, crimps, kontroles, nepatiesus gabali, nepatiesus ļaus pārvietoties, peeks, spēku, plaukstām, nomaiņu, double pacēlāji, slēdži, krāsas izmaiņas, un salikt visu kopā, lai uzzinātu par mūsu pirmo 3 sekas, ka ikviens var darīt.Tie ir 3 no spēcīgākajiem sekas, ka es vienmēr izpildīt.

2. nedēļa – Mans LABĀKAIS Sleights

Šonedēļ es ņemšu iemācīt jums, mani mīļākie un visvairāk izmantotais sleights.Daudz no šiem nekad nav mācījis, kā arī atjaunināto versiju, klasiskās pandrea metodes.

13 dažādās sleights, variācijas, un metodes tiek mācītas šajā sadaļā

3. Nedēļa – Grūti Hitting Sekas

Pēc ēkas mūsu fonda iepriekšējās 2 nedēļas, tagad mēs pāriet uz mans labākais un cieta hitting sekas.Daži no tiem ir mana veikt par klasiku maģija, kur es pārveidoju slaveno triku, lai padarītu tos interesantākus un spēcīgs.

Jūs uzzināsiet, DESMIT (10) burvju iedarbību un variācijas, ieskaitot idejas par to, kā veidot savu ietekmi un paplašināt to, kas ir mācīts.

4. Nedēļa – Pilnīga Izpildes Kārtība

Mūsu nākamais solis ir, lai uzzinātu vairāk pilna rutīnas, ka mēs varētu iesniegt mūsu auditoriju.Šajā nedēļā es ņemšu iemācīt jums, mans visspēcīgākais rutīnu, ka man ir veikta gadus.

Jūs uzzināsiet, PIECU (5) pilnas burvju rutīnas, bet vēl svarīgāk, jūs uzzināsiet, darbības psiholoģija aiz rutīnas, un kā mēs tos varam izmantot, lai efektīvi.

Nedēļā 5 – Burvju Teorija

Jūsu burvju nav pilnīga līdz brīdim, kad mēs uzzinātu, kā domāju, ka dziļi par mūsu izrādēm, iemācīties klāt mūsu ietekme vairāk procentu veidā, un, savukārt, kaut ko vienkāršu uz kaut ko patiesi spēcīgs.Šajā nedēļā mēs uzzināsiet manu burvju teorija un domāšana atpaliek kas padara burvju spēcīga.Mums būs mācīties vairākas metodes, ko var piemērot, lai mūsu burvju un iet caur daudz piemēru par to, kā mēs varam pieņemt to, ko mēs jau darām tagad, un padara to tik maģisks, cik vien iespējams.Mēs pārtrauktu protams, ar manu mīļāko kartes burvju iedarbību un uzzināt, kāpēc tas ir svarīgi.

Tagi: magic, h701, 16x16 matricas, burvju grāmata 5, alex, burvju triks, toms akmens, klp alyx, burvju zobens rotaļlietas, foto magic

Darbības Forma Close-up Magic
Materiāls Metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Unisex

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti