Jauns
Franz Kline Franz Celtni Vēl dzīvi roku darbs Klasiskajā eļļas Glezniecības, Zīmēšanas gleznošanas māksla bez rāmīša Audekls dārgakmens bērnu laukumā

Franz Kline Franz Celtni Vēl dzīvi roku darbs Klasiskajā eļļas Glezniecības, Zīmēšanas gleznošanas māksla bez rāmīša Audekls dārgakmens bērnu laukumā

w80270

€82.37

-152.99

€235.36

-65 %

Jauns produkts

Par jautājumiem, jūs vēlaties zināt : Materiāls: Eļļa uz Kokvilnas Auduma Rāmis: Bez rāmja(audekla tikai) Iepakojumā: Velmētas audekla caurule Tips: 100% Handpainted Kuģniecības Veids: Bezmaksas Piegāde ar DHL,FEDEX,UPS piegādes termiņš: 4-7days

Mēs esam rūpnīcas, kas specializējas eļļas glezna,ražot un tradining.

Mums pieder daudz lielisku Profesionāli mākslinieki vairāk nekā 200pcs, pārskatīt savu dzīves stilu, ar šo unikālo un elegants mākslas rada mūsu mākslinieks.

piedāvājam augstas kvalitātes krāsošana un labāko pēcpārdošanas serviss ir mūsu mērķis.

Klientu s izmēriem un klientu s glezna arī ir pieejams .Th e cenām mūsu klientu gleznas ir atkarīgas no izmēriem gleznas un sarežģītības attēlu.Tāpēc, lūdzu, rakstiet mums uz bildes, tad mēs quote jums.Mūsu mākslinieki varat mainīt gleznas, kā jūsu pieprasījumu, piemēram, cilvēki var likvidēt vai pievienot.Apģērbs, matu un acu krāsu un fona var mainīt.Mēs pat var apvienot divus fotoattēlus, lai izveidotu vienu gleznu.Lūdzu nodot jūsu modifikācijas pieprasījumus par pasūtījumu.

Q: Ko darīt, ja es neesmu saņēmis manu pirkumu?

A: Ja neesat saņēmis savu pirkumu, lūdzu, esiet pacietīgi.Jūsu purc hase var sasniegt savu roku tuvāko dienu laikā.Tikmēr, lūdzu, sazinieties ar kuģošanas sabiedrība ar jūsu pusē, vai sazinieties ar mums palīdzēt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Ja jūsu pirkums ir zaudējuši, mēs nosūtīsim jums jaunu.

Q: Ko man darīt, ja gleznas es nopirku nepatīk?

A: Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot Platformu Web Pastu vai E-pastu, mēs atrisinātu jebkādas problēmas, ar jums .Mēs vienmēr esam priecīgi jums palīdzēt apmaiņu ar citiem , bet pircēji ir atbildīgi par visas kuģniecības izmaksas.

Q: Kāpēc ir jūsu cenas tik zemu?

A: Mums ir daudz talantīgu un maģistra mākslinieku, mēs iegādāties tūkstošiem augstas kvalitātes eļļas gleznas no viņiem tieši.Mums ir nepārspējama iespēja iegādāties gleznas pie zema cena un tā vietā, lai palielinātu savu peļņu, mēs pārsūtīt ietaupījumus, lai mūsu klientiem.Pirkšana no mums dod jums iespēju iegādāties eļļas gleznas pie vairumtirdzniecības cenas.

Q: Kā man vajag steidzami, vai jums ir nakti kuģniecības veidos?

A: Parasti mēs vēršam jūsu eļļas gleznas atrodas 2-7 Dienas pēc jūsu maksājuma noskaidroti, Jūs varat pastāstīt mums, ja jums tā ir nepieciešama steidzami, tad mēs cenšamies, lai izvēlētos nakti kuģniecības veids, lai jūs.Bet mēs neesam pārliecināti, objektu ieradīsies uz laiku pilnībā, jo starptautiskie sūtījumi, kas ir grūti kontrolēt.

Q: vai es Varu saņemt atlaidi?

A: Parasti mēs esam atlaidi ik pēc pāris mēnešu, jums var likt produktus, kas jums patīk jūsu grozs un pievienot vēlmju sarakstu, pagaidiet, kamēr sistēma, lai informētu jūs par atlaidi.

Q: vai jūs piedāvājat vairumtirdzniecības cenu?

A: Jā, ja jūs vēlaties, lai daudzi gabalus kopā, jūs varat sazināties ar mums un mēs pārbaudīsim, cik daudz atlaižu, ko mēs varam piedāvāt.

Tagi: franz kline krāsošana, roktura, vējdēlis, dimanta krāsošana londonas ielas, calvin apakšveļu, calvin, dimanta krāsošana mystery box, krizantēmu eļļas glezna, cross stitch lampas, zelta zivtiņa eļļas glezna, calvin klein apakšveļa

Modeļa Numurs YJM
Kadra režīmā Bez rāmīša
Pievienot 10x10cm audekla malas uz nestuvēm
Piegāde Veids UPS, DHL, FEDEX, EMS, ePacket, Ķīna post
Zīmola Nosaukums qunexc
Stils anotācija
Technics Roku Apgleznoti
100%handpainted eļļas glezna ar krāsotāju
Augstas Kvalitātes
Atbalsta pasūtījuma citas gleznas
Atbalsta Bāzes Audekls
Mācību priekšmeti anotācija
Forma Horizontāla Taisnstūra
Materiāls Audekls
Rāmis No
10x10cm audekls ir ar krāsu vai baltu ir atkarīgs no klienta pieprasījumiem
Vidēja Eļļa
kuģniecības laiks UPS, DHL, FEDEX
Oriģināls No
Bezmaksas Piegāde
Bez Rāmja
Atbalsta pasūtījuma vairāk lielāku izmēru
Veids Eļļas Gleznas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti