WhatsKey 433Mhz PCF7947 Čipu Tālvadības Smart Auto Atslēgu Renault Laguna Espace Smart Karte, Tālvadības

w80007

€13.58

-0.71

€14.29

-4 %

Jauns produkts

Postenis Apraksts: Klemme: Automašīnu Atslēgu Renault Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: ABS+Metāla Pogas: nospiediet Taustiņu 2, Krāsa: Melna Svars: 50g Taustiņu Asmens: Neslīpēts Tukšu Asmens Transponderu Mikroshēmu: PCF7947 (Padomēs ) Elektroniskās Plates: 433Mhz Akumulatora Turētājs: CR2032 (Poga Baterijas)

A pplication: Par Renault Megane Un citiem modeļiem, kas ir tāda pati kā mūsu attēlu!Paziņojums: postenis uz tālvadības atslēgu.frekvence 433MHz , ar integrētu PCF7947 čipu .Produkts ietver galveno mājokli, asmens, plate, procesors un baterijas.Tas ir pilna tālvadības atslēgu.Jums ir nepieciešams, lai programma taustiņu un sagriež asmeni pie locl automobiļu atslēdznieks, pirms lietojat.Galvenais ir piemērots jūsu sākotnējā taustiņš ar tādu pašu frekvenci.Ja jūsu origional atslēga ir atšķirīgu izskatu vai biežuma, lūdzu, nepērk.Tas nestrādās.

Iepakojums Saraksts : 1 Gab Taustiņu Shell 1 Gab Asmens Atslēga 1 Gab. Baterijas 1 Gab Elektroniskās Plates

Par Sūtījumu: Postenis tiek piegādāta 7 (septiņu) darba dienu laikā, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 48 stundu laikā normāli.dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām,lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.Par Retrur & Kompensācija: 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav nekādu izņēmumu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu projektu. 3. Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, gan pēc, gan pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Bout Atsauksmes: Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!atsauksmes ir ļoti svarīgi, mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: gadījumā, čipu atslēgas renault, pcf7947 renault, automašīnas galvenais renault, rfid čipu, renault laguna kartes logo, pcf7952 renault, baja, dhl krekls, renault laguna key card darba, renault atslēgas karte genuina

Iepakojums Bubble Bag
asmens Neslīpēts tukšu Asmens
Ražotāja Daļas Numurs Par Renault Transportlīdzekļa Keyless Ieceļošanas Signalizācija
Mezgls, Detaļas Numurs Par Renault Tālvadības Atslēga
R/C Funkcija Ar
Pielāgošana
Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana Ķīna
Materiāla Tips ABS + metāla
Chip ID46 (PCF7947) Integrēto Čipu
Citas Detaļas Numurs Par Renault 433Mhz
Zīmola Nosaukums WhatsKey
Biežums 433mhz
Svars 50g/Pcs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti