Jauns
10Pair/Daudz GX16-3 GX16 3Pin 3P 16MM Vīriešu & Sieviešu Stiepļu Paneļa Savienotājs Apļveida Aviācijas Savienotājs Ligzda Pievienojiet

10Pair/Daudz GX16-3 GX16 3Pin 3P 16MM Vīriešu & Sieviešu Stiepļu Paneļa Savienotājs Apļveida Aviācijas Savienotājs Ligzda Pievienojiet

w77069

€6.70

-0.35

€7.05

-4 %

Jauns produkts

Laipni lūgti Pasaules pārdošana

Mēs piedāvājam zemas cenas un augstas kvalitātes un labāko servisu.

100% Klientu apmierinātība ir mūsu mērķis

Mēs pārdodam Elektronisko Komponentu, tostarp Kondensatori, Rezistori, gaismas Diodes, Tranzistorus, Diodes, Releji, Gumijas Pēdas, Sprieguma Regulatori, IC, Tilta Taisngrieži, Op Ampēri, Potenciometrus, Ferīti, indukcijas spoles, Ventilatori, Teflona Caurules, un citus grūti atrast detaļas.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs Vairumtirdzniecības produktus.Ja jums ir nepieciešams produkti lielos daudzumos, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai sarunas!Sadarbības Laimīgs!!

Ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, Lūdzu, sazinieties ar mums

Atgriešanās:

1.Mēs novērtējam jūsu biznesu un piedāvā instant 7 dienu atgriešanās politiku.(7 dienas pēc tam, kad saņemt ziņas).

2.Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.

3.Mēs varam atmaksāt naudu, bez piegādes izmaksas.

PAZIŅOJUMS:

1.Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu www.grandtech.lv adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

2.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Sazinieties ar mums:

1. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi!

2.Mūsu darba grafiks:

9:00.m.līdz 6:00 p.m.no pirmdienas līdz piektdienai.

9:00.m.līdz 1:00 p.m.no sestdienas.

Atsauksmes:

Mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums pozitīvu komentāru, un četras 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi, kas ir vitāli svarīgi, lai izaugsme mūsu kompāniju, jūsu labās atsauksmes ir vislabākais atbalsts, kas mums ir, Ja jums ir kādas problēmas ar produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums laikā, un pieņemsim galā ar to draudzīgi, gadījuma negatīva un neitrāla atsauksme nav pieņemts!

Tagi: sp16 ip68 savienotājs, gx12, gaisa savienotājs gx16, gx12 vīrietis, 3pin savienotājs, pct212, gx16, atpakaļgaitas kamera, 4 pin gx18, savienotājs gx16

Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti