10.1" 2Din Android 8.1. 2007-Volkswagen, SKODA Octavia 2 A5 Automašīnu Radio Multimediju Atskaņotājs, DSP GPS Navigācijas Vienības Vadītājs

w75858

€95.26

-55.95

€151.21

-37 %

Jauns produkts

★ Ir piemērots jūsu automašīnai?

1. Pārbaudīt atbilstošo modeli un gadu produkts, un auto

2. Salīdzināt uzstādīšanas stāvokļa, produktu ar auto, ka ir jāuzlabo

3. Pārbaudiet, vai produkta strāvas kabeli, interfeisa, ir piemērots jūsu auto (piezīme: ne visi saskarnes oriģinālais auto, nepieciešams savienojums)

4. Ja jūs vēl nevaru spriest, lūdzu nosūtiet mums oriģinālās auto radio iekārtas atrašanās vieta (priekšā) attēls un oriģinālais radio atpakaļ saskarni, attēlu mums

Mūsu produkts garantijas laiks ir viens gads un kalpošanas laiku.Ja jūs sniedzat mums, 5 zvaigžņu atsauksmes un dalīties ar fotogrāfijām no www.grandtech.lv, mēs vēlamies paplašināt garantija 6 mēneši.

Tajā pašā laikā augstas kvalitātes atsauksmes būs iespēja saņemt ierobežotā dāvanas.

★ Iegādāties FAQ

Ņemiet vērā, ka, jo īpašā struktūra melns rāmis ir ļoti trausla, parasti mēs to nosūtām 2 iepakojumi.Sudraba rāmja iepakojumā un mašīna tiek pārvadātas vienā paketē.

Produkts nodrošina stūres vadības pogas,

atbalsta sākotnējo automašīnas kameras (canbus nepieciešams),

atbalsta neoriģinālo kameras (atbalsta vairākas fāzes mehānismi),

atbalsta oriģinālās auto funkcijas kā, piemēram, gaisa kondicionēšanas uzstādījumus (canbus nepieciešams, oriģināls auto funkcijas ir saistītas ar oriģinālo auto)

Nekustamā Android 9.0 sistēma

atbalsta programma sadalītā ekrānā, padarīt jūsu izmantot vairāk ērts, atbalsta vairāk jaunākās programmas.

Jaunākajām tehnoloģijām, izmantojot progresīvas Android navigācijas risinājumus, atbalsta vairāk pielāgotos iestatījumus un paver plašākas iespējas to lietotājiem.

Salīdzinājumā ar oriģinālo auto, ekrāns ir lielāks, arī krāsas ir ļoti spilgtas, un tā nodrošina skatu no dažādiem leņķiem.Jaunais rāmis ir izgatavots saskaņā ar sākotnējo auto, kas der perfekti, ar savu auto un ir viegli uzstādīt.

Galvenais iemesls, kas izmanto map navigation kreisajā pusē ekrāna, un pilotam, vai aizmugures bērnu (caur video izeju) pulksteņi mīļākie TV programma labajā pusē ekrāna.

Atbalsta split screen displejs jebkuriem 2 programmas, apvienojot būs.

Atbalsta video un DVR pieteikumu Peldošo Logu, pielāgot displeja stāvokli, un padarīt jūsu braukšanas pieredzi pilnībā atdzist krāsas.

Atbalsts aizmugures video izejas, automašīnu joprojām var atbilst izklaides vajadzībām, bērni, aizmugurē, vienlaikus ņemot vērā braukšanas.

Vēlāk andriod 9.0 4 kodolu sistēmu, atbalstot 1GB RAM + 16GB ROM un 2GB RAM + 32 GB ROM izvēles, mēs turpināsim, lai uzsāktu jaudīgāku mašīnu, lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu veikals Saņemt paziņojumus par jauniem produktiem).

Noklusējuma iebūvēts korekcija ir 12EQ (līdz 32EQ), un skaņas, kas apņem var iestatīt, tajā pašā laikā, ļaujot jums iegremdēt sevi ar brīnišķīgu mūziku.

Atbalsta gandrīz visas kartes, progr.Pirms sūtīt savu mīļāko produktu, mēs instalēt jaunāko offline karti jūsu valstī, lai jūs, un karte tiks regulāri atjaunina.Protams, jūs varat arī izvēlēties, vai izmantot tiešsaistes kartes.

Atbalsta Reversā displejs

Kad automašīna ir apgrieztā režīmā, radio uzreiz pārslēgties uz ekrāna aizmugurē auto, lai nodrošinātu jūsu braukšanas drošību.

Ja jums nav oriģināls fotokameru, jūs varat nopirkt to, noklikšķinot uz "PIRKT TAGAD" attēlā

Atbalsta savienojumu ar ADAS DVR.ADAS DVR ir vairākas iebūvēto palīdzības braukšanas tehnoloģijas, ievietojot augstas kvalitātes TF atmiņas karte

lai ierakstītu katru mirkli jūsu braukšanas.

Vairāk un vairāk valstu auto ražošanas standarti nosaka, ka transportlīdzekļiem ir jābūt aprīkotiem ar riepu spiediena trauksmes ierīces.

Cik svarīgi riepu spiediena trauksmes ierīces var redzēt.Noklikšķiniet uz attēla zemāk, lai nopirkt riepu spiediena trauksmes ierīci, pievienojiet radio,

un atsauksmes jūsu riepu stāvokli reālajā laikā.

Atbalsta Bluetooth savienojumu

Zvani Bluetooth telefonu, iebūvēts mikrofons, radio, pat tad, ja apkārtējā vide ir trokšņaina, radio, atbalsta ārējo mikrofonu

savienojums, kas joprojām varat garantēt jūsu zvanu kvalitāti.

Atbalsta stūres rata kontroles oriģinālās auto

Pirmo reizi izmantojot versiju bez canbus, manuāla atslēgas mācīšanās ir nepieciešama.

Versijā ar canbus var izmantot pēc tam, kad pārbaude un pieslēgšana canbus.

Kā radio, iebūvētais spēcīgu un stabilu radio nodrošina iebūvētu pastiprinātāju, mikroshēmas mīļākie kanāli.

Pēc pieteikuma iesniegšanas kārtību, mums ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu preci jaudas tests, pēc tam ielādēt bezmaksas karti, testa rezultātiem, un pēc tam izmantot multi-layer anti-sadursmes lodziņā un burbulis šoks maisā, lai nodrošinātu, ka produkts ir droši piegādāta uz jūsu rokās.Piegāde notiek 1-3 darba dienu laikā pēc iegādes, lūdzu, esiet pacietīgi.

Par pēcpārdošanas:

Ja ir problēma, pēc tam, kad saņemts preču, lūdzu, dod mums iespēju, lai kalpotu jums.Lūdzu, neatveriet strīdu.Strīdu izskatīšanas platforma.Platforma nav profesionālis un to nevar atrisināt būtiskas problēmas.Lūdzu, uzticieties mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, Izmantojot www.grandtech.lv, mēs saņemam atpakaļ uz jums 12 stundu laikā, pateicoties jet lag

Tagi: automašīnas radio, ierīču skoda superb, dsp procesors, atslēgas koda octavia 2, skoda yeti, octavia 3 skoda, 2 din radio android, lentes skoda octavia 3, 2din android radio, starptautiskā multimediju

Materiāla Tips Metial+Plastmasa
Digital Media Formāts JPEG
Interfeiss USB
Centrālais PROCESORS
OSD Valodas Vjetnamiešu
OS
TF/Micro SD Slots 2
Oriģinālā Stūre Kontrole
Skoda Octavia Combi Gadu Divi tūkstoši deviņi
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
Postenis Izmēra 24cm*20cm*12cm
Operētājsistēmas 8.1 Android
Pievienojiet ārējo mikrofonu
Tostarp Rāmi
Atbalsta funkcijas
Oriģinālu Automobiļu Kamera
OPERATĪVĀ ATMIŅA ROM
Max Ārējā Atmiņa 32G
Pieteikumu Peldošo Logu
Pievienojiet USB TPMS
Modeļa Nosaukums Android player 9.0
Īpašas Pazīmes TV
Spriegums 12V
Out Power 12V
ROM 4G
Postenis Svars 1.7kg
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pievienojiet USB ADAS DVR
Displeja Izmērs 10.1"
Din Double Din
Operatīvā ATMIŅA 4G
Zīmola Nosaukums Develuck
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli skoda
Tostarp CANBUS
Rezolūcija 1024*600

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti