3 in 1 Infared Ķermeņa Veidošanā Massager Augstas Frekvences Vibrācijas Tauku Dedzināšana Ierīce P9

w75648

€22.39

-8.28

€30.67

-26 %

Jauns produkts

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } 3 in 1 Infared Ķermeņa Veidošanā Massager Augstas Frekvences Vibrācijas Tauku Dedzināšana Ierīce P9

Objektu Specifikācija: Īpašības :

1. Ķermeņa modelēšana un sejas kopšanas apvienotas vienā skaistumu ierīci.Augstas frekvences vibrācijas var izmantot sejas masāžu, kas uzlabo ādas elastību.

2. Infrasarkano + EMS bionisko strāva var palielināt ķermeņa tauku patēriņu, tādējādi panākot ādu nostiprinošu efektu un veidot ķermeņa.Ieteicams 2-3/nedēļā, 10-25 minūtes / laika vienībā.

3. Tas var to veicina, likvidācija, tauku, dziļi iekļūst ādā un uzlabo ādas elastīgumu, paātrina vielmaiņu, tādējādi veicinot svara zudums.

4. Ar micro-pašreizējā masāža, pret spītīgs tauku, jo īpaši biezāka daļas, tauku, piemēram, viduklis, gurni, augšstilbi, teļi, un tā tālāk.

5. Ir nepieciešams, lai pieskaņotu izmantot ar svara zudums želejas un ēteriskās eļļas, lai sasniegtu labāku rezultātu, un, lūdzu, arī turēt uz veselīgu diētu un vingrošanu.

Specifikācija :

Materiāls: Plastmasa

Izmērs: 19x8x5.5cm

Kontaktdakšas Tips: ASV/ES/UK

Komplektācija: 1x Tauku Dedzināšana Ierīce

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: cryopad, vīriešiem tauku apdegums, spuldze lukturis, 50 tālummaiņa, aukstā tauku, sieviešu tauku apdegums, apaļā ķermeņa formu, nih alternatīvā medicīna, alternatīvā medicīna izstrādājumi, alumīnija led atstarotājs

Modeļa Numurs tauki
Veids Citi
Zīmola Nosaukums Breathleshades
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
NETO MASAS AS

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti