Modes Sievietes, Sudraba Krāsa, Skaidrs, ČEHIJA Sniegpārslas Kulons Stīpas Auskari sievietēm Vienkārši Puses Auskars Ziemassvētku Dāvanu Rotaslietas EH267

w74685

€3.02

-1.63

€4.65

-35 %

Jauns produkts

Kuģniecības Un Pārkraušanas:

1. Pasūtījumi tiek piegādāti robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti, izņemot pasūtījumiem, kas veikti piektdienas līdz svētdienas un valsts svētku dienas.

2. Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese, kas jums sniedz jūsu www.grandtech.lv konta.,mēs neesam atbildīgi par to nevar piegādāt adresi.

Atsauksmes:

1. Klientu apmierinātība ir mūsu top mērķis.Visi produkti ir kvalitāte pārbaudīta.

2.Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai jūsu atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.

Tagi: korejas laukumā brilles, veste baby boy pūka, kapuce peli sporta krekls, neoprēna kapuce sērfošanu, rokas aproce jaundzimušo, colosal rīcības attēls, jumpsuit vasaras kapri, kapuce nighas jautrs, colorvalue crisscross

Auskari Tips Stīpas Auskari
Sods vai Modes Modes
Dzimums Unisex
Stils Moderns
Materiāls Kubiskā Cirkonija
Modeļa Numurs EH267
Formas\raksts AUGU
Metālu Tips Vara
Zīmola Nosaukums sunnyyou
Izmēri (Garums * Platums) 10mm
Vienuma Tips Auskari

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti