Kingjoy G22C+G00 Statīva Pārnēsājamie Ceļojumu Oglekļa Šķiedras Kameras Statīvs Monopod w/360 Grādu Bumbu Galvu par Canon Sony Nikon DSLR

w74587

€72.49

-31.07

€103.56

-30 %

Jauns produkts

Kingjoy G22C+G00 Portatīvo Ceļojumu Oglekļa Šķiedras Kameras Statīvs Monopod ar 360 Grādu Bumbu Galvas 5-Sadaļā Regulējams Maks.Darba Augstums 144.5 cm Canon Sony Nikon DSLR ILDC Kameras, Maks.Kravas Ietilpība 8 kg

Funkcijas:

Izgatavots no augstas izturības oglekļa šķiedras, maks.kravas ietilpība ir līdz 8 kg.Tas svaru tikai 1066g.Tā 180° salocīts augstums ir tikai 36 cm.Izturīgs, viegls, un pārnēsājamo.

Statīva augstumu var viegli regulēt no 36 cm, lai 144.5 cm, koriģējot vērpjot slēdzenes pogām uz 5-sadaļā pagarināt kājas un 1-sadaļā regulējams centrs kolonna.

Kāju Leņķa Regulēšana: Līdz uzņemt vietās ar nelīdzenu reljefu, neērts fotografēšanas situācijām vai par zemu leņķi, šaušana, statīva ietver 3-pozīciju kāju leņķa regulēšanas bīdāmās bloķēšana.Katru kāju var regulēt, velkot kāju leņķis lock out un izvēloties vienu pozīciju no trim uzņēmumiem.

Atbalsta izjaucot uz monopod lietošanai, to var pagarināt garums aptuveni 40cm, lai 123.5 cm.

Ar G00 panorāmas bumbu galvu, statīvu var atbalstīt panorāmas fotografēšanas, vertikālo fotografēšanu vai citām nolieces leņķa šaušana.Tās atgriezeniska, centrs, stabu nodrošina arī jūsu tuvplāna fotogrāfijas vai zema leņķa šaušana.

Max.caurules diametrs ir 22 mm, sniedzot ārkārtas izturību par smago darbu.Pavasara āķa var pakārt mantas, piemēram, kameru somas un citas lietas, lai palielinātu stabilitāti statīvu.Neslīdoša gumijas kājām klp, lai novērstu to slīdēšanu.

Specifikācijas:

Zīmols: Kingjoy

Modelis: G22C+G00

Materiāls: Oglekļa šķiedras

Krāsa: Melna

Maks.Kravas Ietilpība: 8 kg / lb 17.6

Salocīta Augstums: 36 cm / 14.2, jo

Sekcijas: 5

Maks.Darba Augstums: Apm. 144.5 cm / 57in

Min.Darba Augstums: 36 cm / 14.2, jo

Maks.Caurules Diametrs: 22mm

Min.Caurules Diametrs: 10mm

Postenis Svars: 1066g / ir 37,6 oz

Iepakojuma Lielums: 39.5 * 10.2 * 10.1 cm / 15.6 * 4 * 4in

Iepakojuma Svars: 1264g / 44.6 oz

Iepakojums Saraksts:

1 * G22C+G00 Oglekļa Šķiedras Statīvs

1 * Pārnēsājama Soma

1 * Hex Atslēga

1 * Lietotāja Rokasgrāmata (Angļu Un Ķīniešu)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: afaith, innorel statīvu, statīvu, kingjoy statīvu, kamera oglekļa statīvu, fotokamera nikon, selfy stick, mobilais statīvs oglekļa, induro statīva galva, vērsta bumbu galvu

Salocīta Garums (mm) 360
Svars (g) 1066
Max Extened Garums (mm) 1445
Veids Profesionālo Statīvu
Materiāls Alumīnija
Zīmola Nosaukums kingjoy
Iepakojums
Izmantošana Mirrorless Sistēmu Kamera
Modeļa Numurs Portatīvo Ceļojumu Oglekļa Šķiedras Fotokameras Statīva

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti