Jaunākās Hokeja Nūjas N sērijas Nexus GEO Super Gaismas 385g Oglekļa Šķiedras Nūjas Bezmaksas Hokeja Lentes

w74054

€116.04

Jauns produkts

Mūsu veikalā var piegādāt dažādas profesionālās hokeja nūjas ar dažādām izvēlēties asmens batterns un flex .Mēs garantējam, kas nodrošina nūjas ar labāko kvalitāti, ātru loģistikas pakalpojumu un lielisku pēcpārdošanas pakalpojumu visā mājas lapā.Lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās ja tomēr ir šaubas, vai prasības Asmens Modelis ,Flex un Kreiso-ar Labo roku.Mēs pieņemam jaukta modeļus lai kā arī.

Baudīt jūsu iepirkšanās laiku!

SR

INT

JR

Asmens Modelis*

P92 P28

Flex*

Saķeri vai Ne

Rokturis

Garums

65"

Svars

390g

Oglekļa Pinuma

18K

Kick Punkts

Vidū Kick Punkts

Sešstūris un biezāka stick dizains ar dubultu ieliektiem sejas un kick punkta tehnoloģija, lai samazinātu stick deformācijas laikā nošauti, lai optimizētu enerģijas nodošanu, un, lai garantētu precizitāti asmens saskaras.Tas var dot ātru reakciju uz rokas pozīcijas spēlētājiem, kas padara vieglāku, enerģijas iekraušanas un atbrīvot laikā nošauti.

Piemērošanu plānāks un spēcīgāku oglekļa šķiedras materiāla, kas uzlabo izturību asmens sejas malām un samazina svaru, lai paātrinātu atbrīvošanu.

Slap shot ātrums ir pieaudzis par 15%;

Snap shot ātrums ir palielinājies par 12% un svars ir samazināts par 10g;

Lieces izturība ir palielināta par 20%; dinamisku, jaunu sveķus var uzlabot triecienizturība un lieces izturību, kas palīdz dalībniekiem saglabāt shot, nesabojājot karti memory stick.

Asmens veidu un grafiku: Asmens modelis ir vissvarīgākā daļa no ledus hokeja nūja, ar kuru nosaka kvalitātes un rad iet un šaušana.Iesācējiem vajadzētu mēģināt, lai izvairītos no nūjas ar lieliem radiāns vai taisna asmens modeļiem.Iesācējiem vajadzētu pakāpeniski zina savas fotografēšanas paradumus, slidošana centrā un savas funkcijas praksē un konkursi, lai noteiktu izvēli par nūjām.

Kāds ir Maināmas?

Flex ir mārciņas stiprums, kas var saliekt stick par 1 collu.Piemēram, ja Flex vērtība ir 100, tas nozīmē, ka spēlētāji var izmantot 100 mārciņas spēku, lai saliekt stick par 1 collu.

Kas ir vairāk, lielāka vai mazāka elastība būs slikti ietekme uz jūsu spēks un precizitāte.Līdz ar to, ir nepieciešams profesionāls spēlētājs, lai izvēlētos pareizu un precīzu Flex vērtību.

Kā izvēlēties pareizo nūju Flex vērtība ?

Parasti runājot, Flex vērtība ir puse no ķermeņa svara.Ja tu sver 40 kg (154 mārciņas), jūs varat izvēlēties stick ar Flex vērtību 77 sterliņu mārciņas--- puse no 154 mārciņas.Ja jums ir ļoti spēcīgas vai maz ir vāja, jūs varat pielāgot Flex vērtība:

Ja jums ir ļoti spēcīga un labi zina par pareizu nošauti prasmes, Flex vērtībai jābūt +5;

Ja jūs izmantojat vairāk slap shot, Flex vērtība ir plus 5; jums nav pietiekami spēcīgas, ar Flex vērtība būtu -5;

Ja jūs izmantojat vairāk snap shot un rokas shot, Flex vērtība būtu -5.

Ja tu sver 70 kg (154 mārciņas) un ir pietiekami spēcīga, un izmanto vairāk slap shot, jums vajadzētu izvēlēties Flex no 77. 10 jāpiebilst, saskaņā ar iepriekš minētās metodes, un tad jums vajadzētu izvēlēties stick ar Flex vērtība 87. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Flex ir personiska izvēle, un iepriekš minētās metodes, var tikai palīdzēt jums izvēlēties piemērotāku Flex vērtību.

Flex vērtība nūjas var mainīt.

Pieņemsim, ka Flex vērtība stick ir 95. Ja karte tiek saīsināts, cietība stick būs augstāka, bet stick kļūst īsāka (saskaņā ar tabulu zemāk).Tas nepieciešams pieminēt, ka garumu, nūju, pēc tam, kad tiek saīsināts būtu fit jūsu augums.Jums nevajadzētu ignorēt stick augstums un jūsu augums tikai, lai palielinātu Flex vērtība stick.

Modelis

Flex

Spēlētājs Profilu

Griešanas stick uz leju

garums izmaiņas flex:

2"

4"

6"

YTH

42

Bērni aug ar kompozīta šodienas hokeja tirgū; tā vajadzētu sākt ar YTH spēlētājiem.

49 Flex

57 Flex

67 Flex

JR

52

Parasti vecumu 8-12, kur prasmes ir agrīnā attīstības un mīkstāka flex uzlabos ripas ātrumu un palielināt atlaišanas laiks,

60 Flex

68 Flex

77 Flex

INT

67

Šī flex ir liels PeeWee un Bantam vecuma spēlētāji, kas ir mazākas rokas, ka var diezgan lietot SR vārpstas dimensiju, bet nepieciešams ilgāks asmens kontrolē ripu

74 Flex

80 Flex

87 Flex

SR

77

Spēlētāja meklē maksimālais enerģijas iekraušanas, tas ir ļoti maigs flex pieejami tirgū šodien SR dimensija

84 Flex

92 Flex

100 Flex

SR

87

Iespējams, populārākais flex reitingu šodien, tas ir spēlētājs, kas vēlas ātri atbrīvot, vai tas ir vienreizējs vai streaking nosaka ārējie

96 Flex

105 Flex

112 Flex

SR

102

Tas ir spēlētājs, kas ir arsenāls dažādas šāvienu savās spēle

108 Flex

115 Flex

122 Flex

Par simtiem dolāru var ietaupīt, lai jūs ar mūsu bezmaksas piegāde.Mēs pasts produktus ar SF un EMS express, un piegādes laiks ir apmēram 11 - 15 dienas.Ja produkti netiek piegādāti 40 dienu laikā, jūs saņemsiet pilnu atmaksu.Kad jūs saņemt produktu un ir apmierināti ar kvalitāti, jūs varat atmaksāt mums.Mēs vēlamies, lai garantētu nulles riska klientiem, iepirkšanās.

Mēs aizstās EMS ar citām express uzņēmumu dažas īpašas reģioniem un valstīm, kuras nevarēja izmantot EMS, jo politika.

Ja prece jums saņemt netiek, kā aprakstīts vai zemu kvalitāti, pārdevējs sola, ka jūs varat atgriezties pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "Apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā) un saņemt pilnu kompensāciju.Atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā jums.Vai, jūs varat izvēlēties, lai saglabātu produktu un vienojas par kompensācijas apjomu tieši ar pārdevēju.

Tagi: aes neo geo, hokejs, Oglekļa Šķiedras, hokeja ledus ripa, Glow stick, lentes ūdensizturīgs, oglekļa šķiedras uzlīme, ledus veidne, stick staigāt, hokeja jersey

Oglekļa pinuma 18k
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Svars 370g
Modeļa Numurs ADV2
Vārpstas uz lāpstiņas One-Piece stick
Materiāli Oglekļa Šķiedras
flex 77 87 102
Līkne P92 P28
Garums 65 inches
Rokturis/Non-Grip rokturis
Meli 6

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti