20Leds Svētku gaismas Led Gaismas stīgu Olu Plumeria Ziedu Silti Balta Bateriju Darbināmas Ziemassvētku Vainags ziemassvētku pasaku apdares DA

w73254

€6.19

-2.06

€8.25

-24 %

Jauns produkts

Funkcijas: Skaistu Bateriju darbināmas Caurspīdīgs kabelis Unikālo dizainu, Slēdža tips: ON / OFF Vispārējā forma:Olu ziedu

Specifikācija: Tips: Iekštelpu Jaudas Avots: Battery Operated: 3 x AA (1,5 V) (nav iekļauts) Skaits, Gaismas: 20 Spuldzes Tips: LED Izmantošana: Dzīvojamā Istaba, Guļamistaba, Virtuve, Ēdamistaba, Mājas Birojam/kabinets, Ziemas dārzs, Gaitenis, kas Izstaro krāsa: Silti balta Stils: Jaunums Amats: Statiskā Materiāls: Plastmasas Lit Garums: aptuveni 2,2 metru

Lūdzu, ņemiet vērā, ļauj 0.5-1 cm atšķirība, jo manuāla mērīšana.(1 inch=2.54 cm) krāsu faktisko objektus var nedaudz atšķirties no saraksta attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.Baterijas nav iekļautas.

Komplektācija: 1*led gaismas stīgu (Bez akumulatora)

Piezīme:Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: 395 akumulators, olu testeris, ziedu vainags led, akumulatora er14250, olu led, frangipani augu, atkritumu stāvēt, rožu oranža, ziedu vainags, ziedu led

Baterijas Tips AA
Izmantošana Brīvdiena
Spriegums 5V
Gaismas Avots LED Spuldzes
Akumulators nav jāiekļauj
Modeļa Numurs FK85
Garums 220cm
Kontaktdakšas Tips NAV
Funkcijas Plumeria Ziedu
Ir Spuldzes Iekļauts
Mūzika NAV
Galvu Skaits 20-50 vadītājs
Sertifikācija CCC
Korpusa Materiāls Plastmasas
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku
Ir Regulējamas, No
Godu guļamistaba
Apgaismojuma Attālums 1-5m
krāsa Silti Balta
Barošanas Avots Sauss Akumulators
Pievienojiet Asti No
Pamatnes Tips NAV
Powered by 3PCS AA Baterijas
Garantijas laiks 2 Gadi
Zīmola Nosaukums CHINCOLOR

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti