Bērnu Piederumi, Autonoma Pedāli, Lai Ratiņi Bērniem Planieris Valdes Ģimenes Ar Diviem Bērniem Sport Piekabes Sēdus Vai Stāvus

w73095

€28.74

-14.81

€43.55

-34 %

Jauns produkts

Padomi(Autonoma pedāli, lai ratiņi) 1. Ja ratiem nav horizontālās ass, tad nevar instalēt.

2. Šo pedāli pieprasījuma ratiem aizmugurējā riteņa ir horizontālā ass, uz horizontālās ass garums ir vairāk nekā 23 cm, horizontālā ass augstums no zemes liecina, ap 12-17cm.Ja horizontālās ass augstums bija zemāks nekā 12cm, vai augstākās than17cm, tad iesakām iegādāties šo pedāli, becasue pēc uzstādīšanas, tur ir slīpums.

3. Diametrs pakaļējo riteni nevar pa 2.5 cm un apkārtmērs(garums, ārējais diametrs) uz horizontālās ass nedrīkst pārsniegt 8cm!Citādi pedāli sprādzes netiks fiksēts arī.

4.Pedāļa nebija samontēti, pirms nosūtīšanas, jūs varat savākt un instalējiet to viegli, kad saņemts. (PS:Šis produkts ir ļoti piemērots ģimenei ar diviem bērniem(viena vieta/gulēja uz ratiem, citi sēdeklis/stāvēt uz pedāli).)

Tagi: a5 grāmatas vāka, grāmatiņa gredzens, luksusa dienasgrāmata, grāmatiņa stacionārā, a7 grāmatiņa, vēstnesis korejiešu, liels vēstnesis, gudrs korejas grāmatiņa, dienasgrāmata ar gumiju, dienasgrāmata korejiešu

Piemērots Brīdis ģimenes ar diviem bērniem
Veids Citi
Piemērots Vecums 3-7 Gadi
Vecums 7-9Y
Zīmola Nosaukums Aelorxin
Materiāls Eco-draudzīga PP+PU
krāsa Zila Stūre,Rozā Riteni
Lācis maksimālais svars 25kg

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti