Pavisam Īstas Ādas Cimdi Augstas Kvalitātes Sieviešu Aitādas Cimdi Modes Tendence Priekšgala Mezgls Pirkstu Braukšanas Cimdu EL025NN

w73069

€27.05

-8.08

€35.13

-23 %

Jauns produkts

Pavisam Īstas Ādas Cimdi Augstas Kvalitātes Sieviešu Aitādas Cimdi Modes Tendence Priekšgala Mezgls Pirkstu Braukšanas Cimdu EL025NN

Atgādinājumi:

1) var būt 1 – 3 cm starpība, jo manuāla mērīšana.

2) Sakarā ar monitora iestatījumiem un apgaismojuma apstākļus, preces krāsa var atšķirties no attēliem redzams.

3) 1 cm = 0.39 collas, 1 inch = 2.54 cm

S izmērs = 6.5 izmērs, M size = 7 lielums, L size = 7.5 izmērs, XL izmērs = 8 izmērs

KĀ MĒRĪŠANAS

Pasākums puses, jūs parasti rakstīt ar ap palmu pie vislielākā punktu collas(izņemot īkšķi).Ieraksts apkārtmēra mērījums-šis būs jūsu cimdu izmērs.Ja jums ir starp izmēru,izvēlieties mazāku izmēru.Cimdi būtu mājīgs sākumā, bet stiept.

PADOMI:

1.Sakarā ar dažādu ražošanas partijām, metāla logo dekorācijas cimdi ir nosūtīta pēc nejaušības principa.Jūs var saņemt cimdi ar metāla logo apdare, nedrīkst būt metāla logo apdare.Bet tas neietekmē kvalitāti cimdu, ja jums prātā, lūdzu, nav nopirkt.

2.Sakarā ar fotografēt gaismas problēma, un dažādas datoru monitori pikseļu dažādas.nekustamā krāsu un attēlu krāsu, iespējams, būs nedaudz off krāsu.lūdzu, skatiet reālo cimdi krāsu.ja jums prātā,lūdzu, nav solīt to.paldies par jūsu sapratni un ceru, ka jums ir apmierināti ar iepirkšanos mūsu veikalā.

RŪPES PAR JŪSU CIMDI

1.Ja jūsu cimdi saslapināta,ļaujiet tiem izžūt dabiskā veidā un prom no jebkuriem ārējiem siltuma avotu, piemēram, radiatoru,matu fēns,vai saule.

Smago netīrības,mēs iesakām pakalpojumi, specializēta ādas izstrādājumu ķīmiskā tīrītava.

2.Ja notraipīšanās iespēja ir viegls un ne žāvētas,jūs, iespējams, rīkojieties šādi: 1.Sagatavot puses karstā šķīdums, šķidrās ziepes pārslu šādu "Lux". 2.Maigi sūklis uz leju ārpuses, ādas cimdi, ar šo risinājumu. 3.Izmēģiniet ne, lai piesātinātu ādas un dab lieko slapjuma ar tīru sausu drānu. 4.Ļauj cimdiem uz sausas, dabiski un nav izmantot jebkuru ārēju siltuma avotu, piemēram, radiatoru,matu fēns, vai saule. 5.Kā cimdi ir žāvēšanas,viņus uz rokām valkātājam vairākas reizes.Tas palīdzēs stiept ādas un atjaunot formu cimdi profilu rokās.

3.Ja jūs nolemjat izmantot patentētu ādas tīrītājs vai kondicionētāja,lūdzu, izlasiet produkta instrucions uzmanīgi un pārliecinieties, ka produkts jūs izmantojat ir piemērots jūsu ādas cimdu.

Tagi: abrazīva pulēšanas ripa, korejas ziemas cimdi sieviešu, merell sieviešu cimdi, seksīgas ādas braukšanas cimdi, ziemas sieviete ķepu cimdi, a0001 oneplus, krēms tapetes, ziemas sieviete cimdi austrālija, cimdu aitādas, iespiedumi ādas braukšanas cimdi

Iezīme 2 Sieviete Braukšanas Cimdi
Vienuma Tips Cimdi & Pirkstaiņi
Cimdi Garums Rokas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
gadalaiki Rudens/ziemas
Stils Pilns Pirkstu Cimdi
Modeļa Numurs EL025NN
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Melns,brūns,violets
Līdzeklis 1 Sieviešu Ziemas Cimdus
Preces nosaukums Sieviešu Cimdi
Dzimums SIEVIETES
Cimdi Apdari Zīdaini Apdari
Materiāls kazādas
Izmērs S/M/L/XL
ar skārienekrānu Bez Touchscreen
Zīmola Nosaukums Arktikas SAULE
Modelis Tips Cietie
Piemērots Brīdis Iet, / Vadītāja

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti