100pc/daudz Meitenes, Tapa Lelles 1.35" Cieto Cietkoksnes Dabas Nepabeigtu Krelles virpošanā radušās skaidas-Gatavas Krāsas Traipu-Waldorf Koka Rotaļlietas Kaklarota

w72422

€10.06

-1.12

€11.18

-10 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts

Materiāls:Koks

Izmērs:35mm

Daudzums:Cilvēks:100gab

Priekšrocības

Jūs saņemsiet 100 nepabeigtu Meitene tapa lelles.Šīs lelles ir izgatavotas no augstas kvalitātes masīvkoka un ir pilnīgi dabas un bioloģiskās neko pievienota koka.

Nepabeigtas, bet pilnīgi slīpēti.

Šīs lelles ir rūpīgi slīpēta, un ir gatavs pieņemt jūsu krāsas vai traipu, vai vienkārši atstāt dabas.Akciju un gatavs uz kuģi.

Ideāls DIY projektu.

Šo nepabeigto peg lelles ir ideāls Horoskops Ainas, Figūras, Woodburning, Waldorf Skaitļi, Krāsošana, Crafting ar Bērniem, Kūka Toppers, utt.

Šīs dabiskās koksnes produktiem, kas ir ideāli piemērots jūsu nākamo amatniecības projekts, spēlēt virtuves, vai leļļu namiņš.Viņi ir gatavi izrotāt ar filca, putas, krāsas traipu, marķieri vai vienkārši atstāt dabas.Koka peg cilvēki var izmantot dažādiem projektiem un spēles.Veikt visa ģimene, skola vai kopienas, izmantojot šo koka peg cilvēki.Jūs varat krāsot sejas vaibsti, apģērbu, preces un piederumi uz šiem peg lelles.

Jūs saņemsiet 100 meitenes, tapa lelles, ka pasākums: 1.35"(35mm)Garš x0.5"(14mm) Diametrs

Ja jums ir nepieciešama lielos daudzumos, lūdzu, ļaujiet man zināt, un es varu jums sniegt, cenu un piegādes informācija.

Produktu Attēli

Tagi: waldorf koka, pērlīšu lelle, bumbu koka virpošana, disku koka virpošana, waldorf lelle ķermeņa, lelle peg, rotaļlietas waldorf, koka nūja pagrieziena, sānslīdi kaklasaite lelle, waldorf

Dzimums lovers"
Vienuma Tips Kuloni
Funkcijas teether
Zīmola Nosaukums COYOZHOOF
Modeļa Numurs 002
Metālu Tips NAV
Stils Classic
Saderība Attēli
Formas\raksts Attēls
Sods vai Modes Modes
Materiāls Koka
Kuloni Tips Aplis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti