Ratiem lietus pārsegs īpašu lietusmētelis dubultu sport dubultā sport vēja pārsegs lietus pārsegs āra nojume lietus

w72324

€30.83

Jauns produkts

Produkta Specifikāciju

Zīmols: Ezkindheit Preces Nosaukums: dvīņu ratiņus pilnā pārsegs lietus pārsegs Krāsa: Melna+Skaidrs Produkta materiāls: PVC materiālu Produkta funkcija: pretvēja, ūdensnecaurlaidīgs, snowproof, miglas pierādījums, kukaiņiem utt.Gadījumā sezona: Četri Gadalaiki Vispārīgi Produkta izmērs: 90cm*85cm*30cm*92cm*60cm*45cm

Paketē iekļauts:

1Pc x Pushchair Lietus Pārsegs Vairogs (nav iekļautas sport)

Funkcijas:

* Piemērots pavasara, vasaras, rudens, ziemas. * Ideāla, lai novērstu bērnu no vēja, kas pūš un drošību . * Izstrādāts, priekšējo un aizmugurējo dvīņu ratiņus, viegla montāža, nav jāuztraucas. * Izgatavots no PVC materiāla, vides materiāls, nav toksisks un izturīgs. * Nav pilnībā aptver bērnu ratiņus, jūs varat saglabāt mazuļa elpošanu perfekti.

Izmantojiet uzmanību:

1.Neatstājiet bērnu izmantošanu 2.Nelieciet lietus pārsegs vietā, kur bērnam ir viegli pieejami, 3.Glabāt prom no - objekti 4.Nelieciet šo lietus pārsegs kā rotaļlietu, lai bērns varētu spēlēt

Paziņojums:

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.

Tīrīšanas instrukcija:

uzsūkšanās un tīra ar siltu vai aukstu ūdeni, tikai ļaujiet vaļu sausa, ne saulē

A. Maksājuma

1. www.grandtech.lv atbalsta Vīza, MasterCard, Western Union, un pārskaitījumu caur banku. 2. Visas maksājumu, jāpabeidz 7-10 dienas pēc tam, kad veicat pasūtījumu vai tā būs slēgta pati .

B. Piegāde

1. Visi vienumi tiks nosūtīti 72 darba laikā, pēc maksājuma saņemšanas (izņemot sestdienu un svētdienu). 2. Mēs tikai kuģis pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Darījuma.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.grandtech.lv atbilst adresi, kuru jūs gribētu, lai mēs kuģis. 3. Mēs neesam atbildīgi par papildu maksu, piemēram, importa nodevas, nodokļu, muitas, PVN un nodokļus, ka jums var būt jāmaksā tad, kad prece nonāk jūsu valstī. 4. Objektu Atrašanās vietas ir Ķīna.Starptautisko pārvadājumu prasīs ilgāku laiku, nekā vietējiem,un piegāde var aizkavēties, jo kurjeru sabiedrība, vietējās muitas/nodokļu un dažas citas neskaidrības (brīvdienas, notikumi).Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

C. Pieņemt Atgriešanās

1. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektu, atpakaļ tiek pieņemtas 14 dienu laikā pēc tā saņemšanas. 2. Kuģniecības maksa par atgriešanu, ir jāsedz pircējam. 3. Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī, mēs atmaksāsim jums vienības cenu.

D. Atsauksmes

Lūdzu, sniedziet MUMS 5 zvaigznes, ja tā pārliecinās, lūdzu, sazinieties ar mums ASAP, ja nav satistied, mēs piedāvājam labākos pakalpojumus līdz brīdim, kad jums ir apmierināti!

Tagi: vāks lietus, ratiņus, ēnā sport, lietus sport, gd sport ēnā, klaidonis ūdensizturīgs, lietusmētelis par klaidonis, toņos sport, lietusmētelis sieviete, vīriešu mēteļu, pončo lietusmētelis

Produkta materiāls
Materiāls Akrila
Piemērojamo sezonu
Sertifikācija EN
Vecums >14T
Produkta izmērs
Produkta Funkcija
Zīmola Nosaukums Ezkindheit
Modeļa Numurs sryzA02
Produkta Nosaukums
Krāsa
Veids Lietus Pārsegs
Zīmols

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti