Pavasara Rudens Čības Vīrieši Sievietes Iekštelpu Āra Noņemama neslīdoša Papēža Kurpes

w7224

€20.32

Jauns produkts

Dzimums:Unisex Oderes materiāls : Kokvilnas auduma Augšējā Materiāls: Zamšādas maisījums Iekšējās zoles Materiāls: bez Mikrofona materiāla Ārējā zole materiāls :TPR Gadījumā Sezona: Pavasaris, Rudens, Ziemas Reizē: Gan iekštelpu un ourdoor Lūdzu, izvēlies izmēru, atkarībā no kāju garuma Izmēra Piezīme: ★ Izvēlēties savu izmēru pēc jūsu kājas garums. ★ Attiecībā čības,ja jūs vēlaties zaudēt nedaudz, jūs varat izvēlēties liels viens lielums, tas ir arī ļoti ērti. ★ Āzijas izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas cilvēki.Izvēlēties lielāka izmēra, ja jūsu izmērs starp diviem izmēriem.

★ Kā dažādas mērīšanas metodes,tas notiks 0-1 cm novirze par objektus,lūdzu, pārliecinieties, ka tas ir labi, lai jūs, pirms pasūtīšanas. ★ Āzijas izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas cilvēki.Izvēlēties lielāka izmēra, ja jūsu izmērs starp diviem izmēriem. ★ Jo dažādu monitoru un lamplight,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,tiešām paldies par sapratni! ★ Tikai 1 Pāri Tupele, jo OPP maisā, citi piederumi(ja tādi ir)nav nozīmes demo attēlā nav iekļauti.

Tagi: oficiāli kurpes vīriešiem oriģināls, sievietes vīrs čības, gadījuma sneaker, birkenstock homme, vīrieši shose, schoenen kindere, violeta gumijas čības, hot sexy sievietes foto, tupele sievietēm, kurpes

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Youdiao
Piemērojamo Vieta Ārpus
Papēža Augstums Dzīvoklis (≤1cm)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zolīte Materiāls TPR
Vienuma Tips Čības
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Virsas Materiāls Audekls
Sezona Pavasara/Rudens
Oderes Materiāls Audekls
Modelis Tips Jauktas Krāsas
Modes Elements Sprādzes
Modeļa Numurs DT564
Zole Materiāls Gumijas
Apavi Tips Pamata

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti