SOPHITINA Ērti Šķērsot piesaistīti Jauni Zābaki Augstas Kvalitātes Govs Āda Kvadrātveida Papēdi Kārta Toe Kurpes Sieviešu Karstā Pārdošanas Potītes Zābaki PC373

w71518

€58.67

-44.26

€102.93

-43 %

Jauns produkts

SOPHITINA Ērti Šķērsot piesaistīti Jauni Zābaki Augstas Kvalitātes Govs Āda Kvadrātveida Papēdi Kārta Toe Kurpes Sieviešu Karstā Pārdošanas Potītes Zābaki PC373

1.Lūdzu, ņemiet vērā, ka izmērs kļūdas būs 1-3mm, jo roku darbs.ja jūsu kājas ir šauras un plānas,lūdzu, izvēlieties mazāku izmēru nekā parasti apjoms;ja jūsu kājām ir tauku un plaša,lūdzu, izvēlēties lielāka izmēra nekā parasti. 2.Mūsu izmērs ir standarta izmēra,lūdzu, izvēlēties savu normālo izmēru.ja jums ir kādi lielums problēma,Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms pasūtījuma.

Izvēle virsējo slāni pātagot ar zemas taustiņu tekstūru un atsvaidzinošu touch.Tā uzskata, gluda un elastīga, ļoti nodilumizturīga, un tam ir laba gaisa caurlaidība.

Iekšpusē kurpes ir izgatavots no ērti augstas kvalitātes auduma, sviedrus uzsūcošs un elpojošs, mīksts un ērti valkāt, un tas ir tālu no slapjām kājām un ir ilgstošu siltumu.

Biezs papēdis var stingri atbalsta un saiti uz papēža un priekškāja.Izliektas līknes biezs papēdis slodzes concavity vienīgās pēdas, kas nosaka pie iekšējās un ārējās daļas kājām, gareniskās velves un stiepšanās daļa, un ar vieglu masāžas efektu.Pat tad, ja cilvēki iet, stāvot nedaudz ilgāk, kājas būs ne justies noguris.

Paziņojums

Pirmais:Kā procesu padarīt mūsu apavi ir līme,tur būs nedaudz līmes uz kurpes,Mēs centīsimies mūsu labāko,lai izvairītos, bet tā nevar pilnībā izvairīties,Lūdzu, pievērsiet uzmanību.Otrkārt, nedaudz vītni kurpes ir normāla parādība, it īpaši zābaki.Tas neietekmēs kvalitāti.Ja jūs prātā, ka ļoti daudz,lūdzu, vēlreiz padomājiet, pirms jūs veicat pasūtījumu.Treškārt:Mēs noteikti pārbaudiet izmēru uzmanīgi, lai jūs pēc jūsu pasūtījuma.Bet, tā kā izmērs ir balstīta uz atšķirīgu kāju formu,platumu un garumu.Tas ir ļoti grūti mums, lai garantētu lielums būs pilnīgi vesels.Jums ir nepieciešams, lai uzņemtos risku,Paldies.

Tagi: izmērs kārta toe kurpes, veļa kārta toe kurpes, apaļā toe kurpes vīriešiem, apavu sophitina, papēža virvi, kamielis augstpapēžu zābaki, vaigi augstpapēžu zābaki, augstās modes kurpes bērniem, augstu papēžu ādas zābaciņi, dāmu kurpes pārdošanas

Virsas Materiāls Genuine Āda
Zolīte Materiāls Īsās Plīša
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Zole Materiāls Gumijas
Vārpstas-Genuine Ādas Tips Govs Āda
Modeļa Numurs PC373
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Augšējā Īstas Ādas Tips Govs Āda
Papēža Augstums Augsta (5cm-8cm)
Zābaku Augstums APAVI
Papēža Tips Kvadrātveida papēdi
Ar Platformu No
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modes Elements Cross-neizšķirts
Vārpstas Materiāls Genuine Āda
is_handmade
Oderes Materiāls Īsās Plīša
Zābaku Tips Pamata
Sezona Ziemas
Slēgšanas Tips ZIP
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Zābaki
Zīmola Nosaukums SOPHITINA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti