MIZUGIWA darbības Joma Mount 30mm Gredzeni Weaver 20mm Picatinny Rail Optika Redzes Pistole Airsoft Piederumi Medību Caza

w69527

€2.74

-3.78

€6.52

-57 %

Jauns produkts

MIZUGIWA darbības Joma Mount 30mm Gredzeni Weaver 20mm Picatinny Rail Optika Redzes Pistole Airsoft Piederumi Medību Caza 1 Pāri(2gab)

Iezīmes: - kas Der visiem, tvērumus ar 30mm ķermeņa caurule - Der 20mm Weaver Picatinny 20mm dzelzceļa - 4 Hex skrūves uz augšu, lai cieši nostiprinātu darbības joma Specifikācijas: - Gredzena Diametrs: 30mm/1.2" - Svars:aptuveni 113g/3.98 oz - Audēja tips: 20mm/0.78" Iepakojums: 1pair x Mount 1 x seškanti

Kāpēc mums veikals

Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis.Mēs cīnāmies pēc produktiem, ko mēs pārdodam.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma, mēs uzskatām, lieliski piedāvājumi tiks atvērti ar labām komunikācijas.

Ātra Nosūtīšana

Augstu rezultātu Atsauksmes

Atgriešanās Politiku

Jūs Pērkat, Ko Jūs Redzat

Ražotāja Garantija

24-h klientu e-pasta pakalpojumiem

Piegāde Pārkraušanas Laiks

· Mēs kuģis 5 Dienas Nedēļā no pirmdienas līdz piektdienai, lai nodrošinātu iespējami ātrāk pasūtījuma apstrādi.Mēs pieprasām 1~2 darba dienu laikā, lai process un iepakojums posteņiem pēc tam, kad maksājums ir notīrīta Lūdzu, ņemiet vērā, piegādes laiki ir balstīta uz vidējiem darba DIENU laikā, neskaitot brīvdienas.

· Mēs kuģis caur CHINA Post Pirmās Klases Gaisa Pastu.Tas parasti aizņem no 10 līdz 30 dienām (darba Dienā), lai ierodas visvairāk galamērķiem.Precīzs ierašanās dienas ir atkarīgs no jūsu precīzu atrašanās vietu.

· Mēs nosūtīt shippment paziņojumu ar sekošanas numuru, lai jūs, kad mēs paužam savu paketi .Jūs varat pārbaudīt jūsu pakete statuss ĶĪNAS ziņu ar mūsu mājas Lapā ņemot vērā izsekošanas skaits.

· Mēs nepiedāvājam apvienot piegāde.

· Mēs neesam atbildīgi par nodevas vai nodokļus par savu valsti.

Maksājuma iespējas:

· Mēs pieņemam Darījuma.

· Lūdzu, sazinieties ar mums papildu informāciju par to, kā samaksāt vai visus pieprasījumus par maksājumu.

Atgriešanās Politika:

· Visas preces ir 100% Pavisam Jaunu.Visas preces ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

· Visas preces var nosūtīt atpakaļ, par atmaksāšanu 7 dienu laikā pēc piegādes .Bet pastmarkas izmaksas ir par jums pašu.

· Lūdzu, E-pastu man ar art. - nr. pirms atgriešanās objektus.

· Tev tikai pasta vienumu atpakaļ sākotnējā stāvoklī, jūs saņemsiet savu naudu atpakaļ!

Sazinieties ar mums:

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, un mēs vienmēr stāvam, lai atrisinātu jūsu problēmas.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums caur Ziņu.Visas problēmas tiks atrisinātas .Mēs garantējam 100% klientu apmierinātību.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvas atsauksmes vai atvērt gadījumā, jūsu sadarbība ir ļoti appreciated.

LŪDZU, paziņojiet MUMS, UN DOD MUMS IESPĒJU, LAI PADARĪTU LIETAS LABI, pirms jūs atstāt atsauksmi, vai atvērt lietu.

Piezīme:

A. Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

B. Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

C.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi,jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

Paldies, Meklē!!Pārbaudiet manas citas izsoles, citi lieliski piedāvājumi!!

Paldies par jūsu uzmanību!

Tagi: 20mm dzelzceļa, militāro red dot, airsoft m4, darbības joma, pistole piederumi biroja, airsoft rīku, ātri atbrīvot darbības joma mount qd gredzens, 30mm kronšteinu darbības joma, rifl darbības joma, lielgabals dzelzceļa

Iezīmes 1 Der visiem jomu, ar 30mm ķermeņa caurule
krāsa melns
Gredzenu diametrs 30mm/1.2"
Funkcijas 3 4 Hex skrūves uz augšu, lai cieši nostiprinātu darbības joma
Atslēgas vārdi Darbības joma Mount 30mm Gredzeni, Audēja
Svars 113g/3.98oz
Weaver tipa 20mm/0.78"
Funkcijas 2 Der 20mm Weaver Picatinny 20mm dzelzceļa
Rokasgrāmata Garums Citi
Rokasgrāmata Tips Audēja
Modeļa Numurs 20mm Picatinny rail
Zīmola Nosaukums MIZUGIWA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti