Jauns
Camtasia Studio

Camtasia Studio "Eiropa 2020" | Pilna Versija | Galvenais | Windows Un MacOS|

w69476

€7.28

Jauns produkts

Camtasia Studio 2020. Gadam Windows Un MacOS

Produkta Pārskats

Camtasia Studio 2020 dod jums instrumentus, lai ierakstīt savu datora ekrānu, un pēc tam pagriezt šos ierakstus profesionālās kvalitātes video.Un kad būsiet rediģējis un pulēta jūsu radīšanu, jūs varat dalīties tieši no app, lai YouTube, Google Drive, un Screencast.com.

Camtasia ļauj jums padarīt pārsteidzošu video,–pat ja jūs nekad neesmu veicis vienu pirms.Ierakstītu video no ekrāna, vai celt savu video kadrus.Pēc tam, izmantojot Camtasia ir drag-and-drop redaktoru, lai viegli izveidot izcils video, jūs varat dalīties ar visiem.Saglabāt savu auditoriju nodarbojas, pievienojot uzkrītošā animācijas, mūziku un paraksti rekordīsā laikā.Ar Camtasia, jums būs iespēja, lai radītu apdullināšanu video bez profesionāla video redaktors.

Funkcijas

Rediģēt Video, Piemēram, Pro Camtasia 2020

Pēc jūsu projekta, ir reģistrēts, jūs varat tagad sākt rediģēšanu jūsu video.Ierakstītais video tiks ievietots jūsu Media Bin uz augšu, pa kreisi, kā arī jūsu laika, lai jūs varētu nokļūt uz darbu ātrāk.

Automātiskā audio nolīdzināšana

Savu video skanēs labāk nekā jebkad, neatkarīgi no tā, cik daudz audio failus, ko esat pievienojis grafiku ar Automātisko Audio Izlīdzināšanu.Camtasia 2020. gadam automātiski pielāgo savu audio ieraksti, tā, ka jums ir konsekventi līmeņiem katrā video projekts.

Peles kursors izlīdzināšanas

Jaunā Kursoru Izlīdzināšanas efektu, būs peles kustībām tīrīt un viegli-to-sekot.Tagad jūs varat uzreiz izlīdzināt jūsu peles kursora kustības jūsu ekrāna ierakstu.

Rediģējamu īsinājumtaustiņi

Mēs esam pievienojuši desmit reizes pielāgojama tastatūras īsceļi Camtasia 2020. gadam. Šie īsceļi padara to viegli, lai personalizētu jūsu darbplūsmu, izmantojot uzstādījumus, kas ir pazīstams ar jums.

Advanced Rediģēšanas Funkcijas

Camtasia 2020. gadam nāk komplektā ar daudzām papildu rediģēšanas funkcijas, piemēram, pārejām, efektiem, callouts, un apakšējo trešdaļu.Audekls logs ļauj jums vilkt un pielāgotu visus attēlus jūsu projektu, lai jūs varētu ātri saņemt savu darbu.

Atbalstu par tēmām, ar logotipu vai citu attēlu

Tēmas Camtasia 2020. gadam ir atjaunināti, lai jūs tagad var būt arī jūsu pašu attēlu vai logotipu.Viegli piemērot tā, lai viens no rediģēt video aktīvus par impactful, konsekventi firmas video.

Pārskatīt Un Publicēt Savu Video

Pēc jūsu projekta ir pabeigta, Camtasia 2020. gadam piedāvā vairākus ražotājs iespējas, tostarp tiešo uz Darbvirsmas versija, un iespējas publicēt pie jebkura skaita tiešsaistes platformas, piemēram, Youtube, Vimeo, un Google Drive.

Ietaupiet Laiku, Kamēr Publicēt

Vai jūs meklējat, lai eksportētu savu video uz vairākām platformām vai vairākos formātos?Camtasia "eiropa 2020" arī dod jums iespēju, lai Partijas Eksporta jūsu projektā un doties prom no datora.Tas ir LAIKA TAUPĪŠANA!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★★ ★★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.

Lūdzu, atcerieties, lai atstāt pozitīvu atsauksmju, tas nozīmē daudz, lai mums.

Tagi: emco kompakts 5 virpas pārdošana, skiču bloks, davinci, ķēdes usb atslēga, gadījumā clio atslēga, 2019 atslēga, camtasia studio, macbook pro 2020 16, lonati usb atslēga, ddr 2 intel

Interfeisa Tips USB 3.0

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti