3.94 PĒDU Saliekams Ziemassvētku Eglīte Vizulis Ziemsvētki Koks Mākslīgā Zīmuli Vizuļi Koku Kamīnu Partijas Apdare

w6850

€16.10

-4.02

€20.12

-19 %

Jauns produkts

ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE - 3.94 FT -up vizulis mākslīgās ziemassvētku eglītes funkcijas shimmering vizuļi, ka tur zibspuldzi, pat tad, ja nav gaismas stīgu gaismā, ja pievienotā gaismas, lai tas, kas padarīja labāk izskatās tumsā. (lūdzu, ņemiet vērā: 3.94 PĒDĀM ziemassvētku eglīte nenāk ar stīgu gaismas.jums ir nepieciešams iegādāties gaismas atsevišķi.) lai dotu jums dzīva tēma jūsu ziemassvētku svinības, lieliska dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.

VIEGLI SALIKT UN UZGLABĀŠANA - Ne instrumentus, kas vajadzīgi, tikai veikt 2 minūtes, lai savāktu.aprīkots ar pull-up dizains ērtai ziemassvētku preparāti.Saliekams & Atkārtoti,ērts, lai ņemtu nosaka un iepakojums prom kastē nākamajā svētku dienā,tā aizņem ļoti maz vietas.

PREMIUM MATERIĀLA BŪVNIECĪBAS Izstrādāta ar eleganci un izturību prātā.mums ir uzbūvēts šis mākslīgās ziemassvētku koks ar augstākās kvalitātes PET un metāla papildus izturību, pagarina darbmūžu un patieso vērtību par savu naudu.

DERĪGAS JEBKURAM PLATĪBA - Iekštelpu un Āra,tas nav aizņem ļoti daudz vietas kā parastu koku.mūsu 5ft saliekams ziemassvētku eglīte ir ideāls nelielā dzīvoklī/ guļamistaba/dzīvojamā istaba/ ēdamistaba/ office/ klasē vai citās nelielās telpās.izskatās lieliski ar 2gab katrā pusē no kamīna.jūs varat dekorācijas jūsu puses,piemēram, dzimšanas dienas / ziemassvētku / baby duša / welcome / kāzu / svētku / jubilejas / skola /izslēgšanas / dejas / office/ sabiedrība puse un vairāk.

DĀVANA - Lieliska dāvana ģimenei, bērniem un draugiem.mēs esam ļoti lepni par mūsu Ziemassvētku Eglītes, un mēs esam pārliecināti, jūs ' ll love it tik daudz kā mēs darām.

Kā lietot?

1.Uzstādīt bāzes - plastmasas statīva stends.liekot bāzi un plastmasas kājas kopā.

2.Ielikt tievs metāla centra pole.

3.Izveidota vizulis koku, vienkārši velciet to pa bāzi un polu.

Krāsa: zaļa

Materiāls: PET, metāla

Izmērs: augstums aptuveni 120cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Ziemassvētku Vizulis Koks

LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ,.

1. Tas ir labākais, lai vietu, kur tas paliks likt un nav iegūt bumped ar mājdzīvniekiem vai cilvēkiem.

2.Lūdzu, rūpēties un aizsargāt to lietojot ārpus telpām, e.g.āra verandā.Šis koks nav pietiekami smags.Lai novērstu to no pūšanas vairāk vai pūš prom, tas ir labāk likt kaut ko smagu, piemēram, akmens noteikt bāzes, vai ņemt to uz leju, ja vējains.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: vainags vizulis, aizkaru vizulis, mākslīgo koku ziemassvētki, 2m ziemassvētku eglīte, artipisal ziemassvētku eglīte, ziemassvētku eglīte apdares sequin, mākslīgās ziemassvētku priede, olu čūska, pērlīšu izšūšanas audums, ziemsvētki koks radošo

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti