Jauns
Santa Claus die samazināt piederumi, koka mirst Regola Acciaio Mirst Misura , MANS

Santa Claus die samazināt piederumi, koka mirst Regola Acciaio Mirst Misura , MANS

w68418

€9.95

-8.84

€18.79

-47 %

Jauns produkts

Izmērs Mirst:6"*5"

Izmērs: Lūdzu, aplūkojiet attēlu

Šī ir viena pavisam jauna tērauda noteikumu koka mirst saderīga ar lielāko daļu vadošo mašīnu.Lūdzu, skatiet attēlu izmēra.Tas mirst, var samazināt papīra, plānas metāla un auduma. 15.80 mm augstums griezējs Piemērots kopējo mašīnas

Die griešanas materiāli ir: segas, papīra, kraft papīra, plastmasas filmPlease lasīt mūsu aprakstu, ja jums ir kādas neskaidrības, lūdzu, nekautrējieties lūgt mūs, pirms veicat pirkumu.

Ja jūs pieņemt, un neprasīju pirms pirkšanas, mēs nevēlamies būt atbildīgi par atdošanas vai kompensāciju.

Pēc maksājuma saņemšanas, mēs nosūtīt tos ar 3-5 darba dienu, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Mēs nevaram garantēt piegādes laiku sakarā ar pasūtījuma izvēles, laika apstākļiem un citiem apstākļiem, lūdzu, sazinieties ar mums express pastu, ja vēlaties paātrināt pakalpojumu.

Sekošanas informāciju, kas tiek nosūtīta kā stacijas vēstuli

Jūs saņemtu preces, ļoti apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniegt man atsauksmes。Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums tas ietekmē mūsu meklēšanas izvietošanu .Mēs atstās pozitīvu atgriezenisko saiti, lai jums pretī automātiski, tiklīdz mēs saņemsim jūsu atsauksmes.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums .Mēs parasti reaģēt 24 stundu laikā, darba dienās

Paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalā!

Tagi: sieviešu elektriskā automašīna, itsb bsp anālais šoks, ohaio valsts diy iowa, ohaio ceļojumu tūrisms, ziemas zābaki babaya, ohlins interneta veikals, omi metru zemējumu, ohlins yamaha šoks, ohine 6 telefonu gadījumos

Modelis Tips Neregulāra Figūra
Modeļa Numurs MY6560
Zīmola Nosaukums muyu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti