1PC Auto saulessarga Anti Apžilbināt Ēnojumu Spoguļi Auto Anti-Glare Clip-on Vairogs Saulessargi Braukšanas Skaidru Skatu Spogulis

w67973

€7.71

-1.69

€9.40

-17 %

Jauns produkts

Apraksts:

ĒRTS: Izmērs: aptuveni 11.8*5.9 inchs.To var viegli uzglabāt, kad tas nav nepieciešams.Tas ir piemērots visām automašīnām.Spēcīgu izturību un Spēcīgu ēnojumu.Tas ir labs efekts anti glare filtrs, var aizstāt saules brilles vai saulesbrilles.

DROŠAS BRAUKŠANAS: auto saulessarga var novērst tiešas saules gaismas, Likvidēšana saules gaismas atstarošanās, Likvidēt starpību starp un ārpus tuneļa, Novērst aklumu un Difūzā atstarošana.

VIENKĀRŠA UZSTĀDĪŠANA: auto saulessarga veikt no Izturīga izturīga ABS plastikāta un polikarbonāta (PC), Ļoti viegli un ātri uzstādīt bez iekārtas ar sevi, arī viegli pielāgot pozīciju ērtākais, kurā jūs vēlaties.

ACU AIZSARDZĪBA: Var aizstāt saules brilles vai saulesbrilles, jo tas ir labs efekts anti glare filtrs.Var efektīvi filtrē saules gaismas ceļa virsmas pārdomas, ķermeņa pārdomas un citu traucējumu gaismas; tajā pašā laikā, var novērst UV un visu veidu gaismas un citām kaitīgām gaismas; padarītu vizuālo vidi, mīksts un ērts, un veselības aizsardzībai redzējumu.

Saraksts:

1*Auto Saulessarga

Tagi: skaidrs maska sejai, ēnā sarkana, auto saulessarga gadījumā, anti glare sejsegu, austiņas lielas, militāro saulessarga kravas automašīna, bērnu saulessarga par auto, anti glare auto saulessarga, skaidrs maska, saulessarga kravas automašīnu mann

Materiāla Tips ABS
Citas Detaļas Numurs /
Postenis Augstums 1
Valstī/Reģionā Ražošana CN
Objekta Garumu 30
Izvietošana Transportlīdzeklī /
Postenis Svars 308g
Mezgls, Detaļas Numurs /
Objektu Platums 15
Ražotāja Daļas Numurs /
Īpašas Pazīmes Auto Saulessarga

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti