Profesionālās Matu Šķēres, 6.0 Collu Nerūsējošā Frizētava Šķēres noteikti Frizieru,Texturizing, Salona vai Mājas Lietošanai

w67487

€68.62

-32.29

€100.91

-31 %

Jauns produkts

[Skaidrību un Izturību] Izgatavots no nerūsējošā tērauda, virsma ir gluda, matu clipper ir anti-korozijas, karstuma izturību un ilgstošu efektu.

[Perfekta ergonomiska dizaina] ergonomisks līkne dizains palīdz samazināt plaukstas, elkoņu un roku nogurumu, lietojot matu griešanas mašīnas.

[Ar ādas gadījumā] ādas rāvējslēdzēju gadījumā, ja ir iekļauta, lai veicinātu transporta un saglabā matu griešanas šķēres.

[Multi-purpose] Matu griešanas mašīnas ir piemērotas salonu darbinieki, frizieri, frizieri, kā arī ģimenes vai atsevišķas ģimenes.Komplekts ir aprīkots ar frizētava rīkiem, kas piemērots gan klasisko un mūsdienu matu griešanas tehniku; samazināts šķēres padarīs jūsu viļņaini, biezi, biezi mati kļūst viegls, elastīgs, un cirtaini mati.

Produktu Kategorijas: Matu Ķemme

izmērs:17cm

Materiāls:ABS + nerūsējošā tērauda

krāsa:Melna + sudraba

Iepakojuma Saturs:

1 * soda šķēres

1 * šķēres

2 * matu spraudes

1 * ķemme

1 * tīrīšanas audums

1 * ādas somiņa

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: marmora bitu 635mm, ghothic cufflink, dāmas cikla klp, led lampas, miglas cx5, kidicom papildu, miniatūras c4 wrc, motora sveces ford, hoodies im, stulbeni, gaismas ebike s830

Roktura Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Izmērs 4.5 inch

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti