JAUNĀ VEIKALA Balta Sānu Josla Sporta Bikses 2019 Modes Sieviešu Activewear Gadījuma Elastīga Vidukļa Bikses Sarkanā Leggins Melnā Meitene

w67055

€8.00

-1.76

€9.76

-18 %

Jauns produkts

HROMATISKĀS ABERĀCIJAS

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, atspoguļo faktisko krāsu objektu, mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

VAIRUMTIRDZNIECĪBA

Par vairumtirdzniecības, jūs varat sazinieties ar mums, un mēs piedāvāsim labāko atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

PĒC APMAKSAS

Pārbaudiet adresi

Lūdzu, pārbaudiet savu adresi, pēc jūsu maksājumu, mēs nosūtīt to ārā, jo jūsu pasūtījums adresi.Tāpēc pārliecinieties, ka tas ir pareizs.

Pacietīgi gaidīt

Lūdzu pacietīgi gaidīt, kad jūs nesaņemat savu posteni uz laiku, un sazinieties ar mums, lai mēs varētu palīdzēt jums izsekot.

ATGRIEŠANA UN APMAIŅA

1. Visas mūsu preces ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

2. Ja jums atrast jebkuru problēmu, ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda 7 dienu laikā, saņemot preci.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

3. Ja jūs neesat pilnīgi apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat atgriezties to mums vai apmaiņu.Visi atgriež preci nedrīkst izmantot vai pazīmes par tīšu bojājumu, un jābūt oriģinālajā iepakojumā.( Pircējiem būtu jāuzņemas kravas un atpakaļ, ja nav kvalitātes problēmu produktu.)

ATSAUKSMES

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs garantējam, mēs 100% atrisināt jebkuru problēmu.

Tagi: elsas sarkana, leggin svītru, puse romper, calca uzliesmojums, kājas siltas, zilā marmora plakāts, costum parādīt, bērnu materiāla galvas stīpa, sarkanā treniņbikses sievietēm, leggin sarkana

Vienuma Tips Stulpiņi
Garums Ankle-Length
Modelis Tips Raibs
Materiāls Spandex
Auduma Veids Broadcloth
Modeļa Numurs KWB-012
Viduklis Veids VIDĒJĀ
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums perēkļi cozi
Stils Streetwear
Biezums STANDARTA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti