Jauns
Modes Liela Drukātā Eļļas Krāsošana Sienas, Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru Giorgio de Chirico Hektoru un Andromaca Audekls Māksla

Modes Liela Drukātā Eļļas Krāsošana Sienas, Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru Giorgio de Chirico Hektoru un Andromaca Audekls Māksla

w67017

€8.37

-6.31

€14.68

-42 %

Jauns produkts

Pieņemamu cenu.Mēs varētu jums palīdzēt panākt ļoti līdzsvaru starp kvalitāti un cenu.Paraugs izmaksu var atmaksāt pēc tam, kad pasūtījums ir apstiprināts.Labas kvalitātes.Mums ir stingra kvalitātes kontroles sistēma un labu reputāciju tirgū.Labs serviss.Atbildes tiks veikti 24 stundām pēc tam, kad saņemta sūdzību vai pieprasījumu.Vides Aizsardzība.Mums ir uzlabotas & vides draudzīga sistēma.

Papildu Pakalpojums.Mēs piedāvājam pielāgotus pasūtījumus,jūs varat sazināties ar mums skype:

1. Kā gaismas efekti, krāsu objekti, varbūt nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lai saglabātu nosaka piegādes izmaksas un izvairītos no rāmja bojāts, piegāde, šis audekls drukāt glezna ir bez iekšpusē un ārpus kadra, bet ar šo lielumu parasti photoframe izmēru un jūs varat iegūt tiesības lieluma rāmja viegli

3. Glezna nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu.

4.mūsu objektu iekļaut kā zemāk:

Māksla Bērniem, Astronomijas Aand Telpa, Dzērieni, Grāmatu Ilustrācijas, Komiksi,Deju,Izglītību,Fantāzija,Modes Pārtikas,Hobiji,Brīvdienu Mājas un Pavarda,Humors,Kartes,Motivācijas,Filmas,Muzeji,Mūzika,Skatuves Māksla,Vietas,Publikācijas,Reliģija un Garīgums ,Sezonas,Sports,klusā daba,Televīzija,Transports,Tipogrāfija un Simboliem Pasaules Kultūrā

TOP KATEGORIJAS

Dekoratīvās Mākslas,Abstraktā Māksla,Fotogrāfija,Vintage Mākslas,Tēlotājas Mākslas,Modernā Māksla,Melnā un Baltā Fotogrāfijas,Botānikas,Dabas,Dzīvnieku.

NUMURI

Bārā, Pagrabā,Foajē,Spēļu Istaba,Garāža,Sporta Zāle,Gaitenis, Mājas, Biroja,Mājas Kinozāles,Bērnu Istaba, Veļas Telpa.

PAR CHROMATISM

1. Jo uz datora monitora iestatījumus.tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsu, kas ir neizbēgama.

Dear Mans Draugs

LŪDZU, SKATIET PAZIŅOJUMU, PIRMS JŪS CENA UN SAMAKSAS

1.Produkts ir izgatavots ĶĪNĀ .

2.Negatīvas atsauksmes neatrisina neko.Ja jums ir problēma, par mūsu darījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs vienmēr esam gatavi darba lietas.

3.Ja jūs nesaņemat preci pēc tam, kad jūs payed 28 dienu laikā,lūdzu, sazinieties ar mums; mēs darīsim visu, lai to atrisinātu !

Atgriešanās politika:

Mēs stāvēt aiz mūsu produktiem.Preces var atgriezt apmaiņu vai kompensāciju pilnā apmērā 30 dienu laikā no dienas, kad jūs saņemat jūsu preces.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru pirkumu pēc šī 30 dienu laikā.

Atpakaļ nosūtīšanas atbild pircējs, ja vien atgriešanās ir rezultāts mūsu kļūda (t. i., jūsu saņemt nepareizu preci).Mums būs jāmaksā par kuģniecības nomaiņa atpakaļ uz jums, ja apmaiņa tiek prasīta.

Negatīvas atsauksmes neatrisina neko.Ja jums ir problēmas ar jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms.Mēs vienmēr esam gatavi sadarboties ar jums !

SŪTĪJUMU

1. Prece tiks piegādāta 1-4days pēc tam, kad saņēma pārbaudīt maksājumu.

2. Visas preces tiek nosūtītas no www.grandtech.lv Standard Shipping/Epack/Ķīna Reģistrā Gaisa Pastu.

3. Nosūtīti ar aviopastu, kas parasti aizņem 10-27 darba dienas pirms ierašanās.

UZMANĪBU: Saskaņā ar pašvaldību politiku, Klientu no Krievijas un Ukrainas ir rakstīt ar vārdu un uzvārdu, Tikai tādā veidā klients var veiksmīgi saņemt preces pie rokas un apdare pielaide muitā.Ja jums patīk mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstāt ar 5 star komentāru par mums, paldies!

Tagi: ny audekls, eļļas glezna, ilgi gleznas audekls, augi, gleznas attēlu, african american art, filmu plakātu vintage, attēlu sudraba, phantom of the opera plakāts, liela dzīvojamā istaba attēlu, lielas, modernas abstraktās glezniecības audekla apgleznošana, āfrikas māksla

Oriģināls
Mācību priekšmeti Attēls Krāsošana
Rāmis No
1 collas 2,5 cm
Stils anotācija
Atbalsta Bāzes Audekls
Materiāls Audekls
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Veids Audekls Printings
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Kadra režīmā
Tips
Printera
Audekls 230Gsm audekls
Apdare Opition
Forma Vertikāla Taisnstūra
Zīmola Nosaukums wlong
Modeļa Numurs Hector un Andromaca

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti