Testēti 5.2" LCD Displejs ACER Zenfone 3 Max ZC520TL Displejs ar Touch Screen Digitizer Montāžas Rāmja Rezerves Daļas

w66957

€14.56

-4.1

€18.66

-21 %

Jauns produkts

100% Testēti 5.2" LCD Displejs ACER Zenfone 3 Max ZC520TL Displejs ar Touch Screen Digitizer Montāžas Rāmja Rezerves Daļas

Apraksts:

* Saderīgs Ar: ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL * Modeļiem: X008D, X008DA, X008DC, X00KD * Izmērs: 5.2 Cm * Touch Screen Veids: Capacitive Ekrāns * Izšķirtspēja: 720x1280 Pikseļu * Krāsa: Melns, Balts, Zelts * Variants: Bez Rāmja / Ar Rāmi (Lūdzu, izvēlēties pareizo Krāsu un Iespēju)

Funkcijas:

1. Kategorijas A, labākā kvalitāte touch LCD ekrāns, rezerves daļas. 2. Rāmis un LCD Preattached, vieglāk aizstāt vienumu. 3. Tas tiek izmantots, lai labot bojātu ekrānu, displeju problēmām, miruši pikseļi, krekinga LCD ekrāni, nepareizas krāsas utt. 4. Katru montāža ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un ir 100% darba.

Kā izvēlēties LCD?BEZ Rāmja vai Ar Rāmi

Mēs iesakām jums chosse uz "LCD ar Kadra", jo "LCD ar rāmi" ir viegli uzstādīt.

BEZ RĀMJA

1. Tas nav viegls darbs, lai kāds, kam nav pieredzes, lai aizstātu 2. Ja jūs izvēlaties "LCD bez rāmja", mēs jums iesakām uzdot par palīdzību pie vietējā veikala remontu. 3. Ja jūs uzstāt, lai aizstātu to ar sevi.Lūdzu, iegūt plašāku informāciju internetā, lai zinātu, kā aizstāt pirms sākuma, un jābūt uzmanīgiem.

AR RĀMI

1. Jūs varat to aizstāt ar sevi, ja jūs izvēlaties "LCD ar rāmi".Tikai izmantot vienkāršu instrumentu. 2. Dažreiz tur varētu būt daži putekļu vai uzlīmes palika uz šķīvja, bet tas neietekmē izmantot.Lūdzu, neuztraucieties.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Lūdzu, veiciet testu, pirms instalācijas. 1. Atvienojiet strāvas. (Ir powered off (izslēgts) 2. Pārbaudiet, vai kabelis uz ekrāna ir neskarts. 3. Pārbaudiet mātesplati un pārliecinieties, vai pamatplatei ir labs. 4. Pievienojiet ekrānu ar mātesplati, perfekti, lai testa.

Pakete Ietver:

1 x LCD Displejs 1 x rīku Komplekts (Dāvanas) 1 x Gabals 3M Līmi (Dāvanu) 1 x USB Karšu Lasītājs (Dāvanu)

Garantijas laiks:

* 60 dienas Nav Cilvēka kaitējumu jautājumiem, apmaiņā pret Bezmaksas Nomaiņu Garantijas. * Atgriešanās tiek pieņemts 15 dienu Laikā pēc tam, kad pircējs ir preces saņemšana. * Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas, kas rodas kuģniecības produktu atpakaļ.

Tagi: flex enerģijas apjoms, tīru pilna kadra, asus lcd zc520tl, asus zenfone max 4 zc520kl, zenfone 4 max 5 displejs, gadījumā zb555kl, max zc550kl displejs, asus rog tālruņa 3, ekrāna nomaiņa, touch screen samsung galaxy a50, lcd displejs

Saderīgu Zīmols Asus
Ekrāna Izšķirtspēja 720x1280 pikseļu skaits
Ekrāns > 3"
Savietojams ar Asus Zenfone 3 max ZC520TL
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Modeļa Numurs Par Asus Zenfone 3 Max ZC520TL
variants Bez Rāmja / Ar Rāmi
Sertifikācija ROHS
LCD Komplekts
Veids LCD & Touch Screen Digitizer
krāsa Melns, Balts, Zelts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 5.2 Inch

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti