Viltrox DG Caurules 10 mm 16 mm Uzstādīt Metāla Gredzenu Mount Auto Fokuss Macro Extension Tube Set for Micro 4/3 M4/3 Kameras Objektīva Stiprinājums DG-M43

w65660

€26.15

Jauns produkts

Ievads:

DG-M43 PAGARINĀJUMA CAURULE micro Four Thirds ir aksesuārs, kas paredzētas lietošanai Micro Four Thirds objektīvus, lai nošaut ne tuvāk distance ar lielāku palielinājumu.

Tie ir uzstādīti starp kameras korpusa un objektīva, lai radītu lielāku attālumu starp objektīvu un filmu plane.By kustīgās objektīva tēvs attālumā no filmas vai CCD sensora kameru, objektīvs ir spiesti koncentrēties daudz tuvāk nekā parasti.Jo lielāks garums pagarinājuma caurule, tuvāk lēca var fokusēt.

Tas nāk kā komplekts (10mm+16mm).Tas satur 2gab caurules, dažāda garuma 10 mm/16 mm filma, ko var izmantot kopā vai atsevišķi, lai iegūtu dažādu palielinājumu.

Izmantojot pagarinājuma caurules vienatnē (10 mm vai 16 mm) vai to kombinācijas (10mm+16mm=26mm), fokusa objektīvu, būtu lielākas nekā garums (10mm 16mm vai 26mm ) CAURULES/CAURUĻU izmantot.

Piemērotas lēcas ir no standarta telefoto, kā arī makro (mikro) lēcas.Platleņķa tālummaiņas objektīvu, ir arī izmantojami, bet atkarībā no attāluma starp objektīva priekšā, un ievērojot, var kļūst ļoti tuvu.

Specifikācijas:

Diametrs no caurules: Apm. 61.5 mm

Caurules garums: 10mm, 16mm

Piemērots:

Visas Četras Trešās Micro 4/3 M43 mount kameru

Komplektā Ietilpst:

1 x DG-M43 Extension Tube

1 x Oriģinālā Iepakojuma Ražošana

Ieteikt Izstrādājumi, Karstā Produkti

Tagi: uzmanību rīku gredzens, led viltrox, fuji pagarinājuma caurules, 60mm makro, 43 makro objektīvs, len nikon, nikon z6, pagarinājuma caurule olympus, anon makro gredzeni, fuji viltrox

Zīmola Nosaukums VILTROX
Saderīgu Zīmols Olympus
Kalibrs Unknow
Modeļa Numurs DG-M4/3

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti