150W Led Darba Gaismas Led Portatīvo Prožektoru gaismā, Ūdensnecaurlaidīgs Prožektors, Led Darba Gaismas izmantot, 4*AA Baterijas remonts auto Kempings

w65335

€18.36

-7.87

€26.23

-30 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1.Ērts & Elastīgums: Bezvadu COB LED darba gaisma ar nelīdzens 180 grādu rotāciju regulējams roktura, jūs varat prop to viegli un nodot to jebkurā vietā vienkārši vēlaties.led darba gaismas karājas uz kravas vai rokas.

2.Viegli pārvadāt vai piekārt: IP65 Waterproof likme, šī gaisma ir ideāli piemērots kempings, makšķerēšana, pētot, automašīnu apkope vai izmantot kā Avārijas gaismas.Ar ratcheting rīkoties ar divkāršo kā regulējamu statīvu.Šī gaisma ir viegli pārvietojama un var novietot, lai nodrošinātu apgaismojumu, kur vien tas ir nepieciešams.

3.Energoefektīvas & Ilgāks Mūžs: Enerģiju var ietaupīt līdz pat 90 %, salīdzinot ar halogēna lampas, prožektori.Izmantot ilglaicīgi super spilgti Led nekad nav nepieciešams aizstāt.Ilgāks nekā vidējais paredzamais mūža ilgums 25,000 stundām.

4.Izturīga un Ilgi kalpojoša: Atšķirībā no citiem produktiem, tas izturīgs prožektors ir izgatavots no ļoti bieza, die-cast alumīnija ar siltuma difūzijas ķermeņa un aizsardzības buferi.Tā tiek realizēta, izmantojot stingru ietekme, vibrācija un krasas temperatūras testu, pirms tas ir atļauts, kas nosūtīti uz jūsu māju.

Specifikācijas:

Zīmols: POCKETMAN

Ieejas spriegums: 5V

Modelis LED krelles: COB

Krāsu atveidošanas indekss: 85

Materiāls: Alumīnija sakausējuma+ABS

Gaismas izstarošanas leņķis: 180 grādi

Produkta svars: aptuveni 467g

Produkta izmērs: 135*200*60mm

Aizsardzības klase: IP65

Krāsu temperatūra 6,500 K (auksti balta)

Jauda: 150W

Apgaismojuma ilgums: 8-12 stundas

Uzlādes laiks: 4-6 stundas

Akumulatora Jauda: 4*AA Baterijas

Plaši Izmantojot: Šis darbs gaisma ir Daudzi veidi(zems spilgtumu, augstu spilgtumu un strobe) un ir lieliski piemērots iekštelpu un āra aktivitātēm, piemēram, automašīnas remonts, darbnīcu, būvlaukumu, darba, kempings, avārijas , pārgājieni, medības, pētot, meklējot, un tā tālāk.

Tagi: slim cob darbi gaismas, 6d bārs led, mazo meklēšana gaisma, aa laternas, led atstarotājs, dienasgaismas lukturi, lli led prožektors, titāna lāpu, gaismas darba automašīnām, aa lāpu

Jauda 150W
Piliens kuģniecība pieņemt
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Ūdensizturīgs IPX6
Staru Leņķis Plūdu
Apgaismojuma Attālums > 500 metri
Zīmola Nosaukums modoao
Izmantošana Āra Gaismas /Apgaismojums /auto remonts/Avārijas
Pozīcija Sāni Un Tuvo
Modeļa Numurs COB LED Portatīvie Darba Gaismas
Baterijas Tips 4*AA Baterijas
Grāds 180
Ingress Protection IP67
Krāsu Temperatūra 6500K
Veids Darba Gaismas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti