FEELWORLD F5 Pro Touch Screen Kamera Jomā, Uzraudzīt 4K HDMI 5.5 collu Full HD 1920x1080 LCD IPS DSLR displejs Kameras Stabilizators

w63065

€107.42

-32.09

€139.51

-23 %

Jauns produkts

Darbs ar Dažādām Kamerām un Videokamerām

Ar FEELWORLD F5 Pro monitors ir saderīgs ar dažādām kamerām un videokamerām, piemēram, SONY, Nikon, Canon, Panasonic, FUJIFILM, Leica, OLYMPUS, PENTAX, utt.Tik ilgi, kamēr fotokamera ir HDMI izeja, tas var būt saistīts ar monitoru, izmantojot HDMI kabeli.

5V Tips-C Ieejas

F5 Pro DSLR monitors atbalsta arī 5V Tips-C ievadi, kas var būt aprīkoti ar mobilo telefonu lādētāju vai power bank. (Vismaz 5V/2A)

Piezīme: 5V Tips-C osta ir tikai, ko izmanto strāvas, ne datu pārraidei, un nevar sniegt loop-out power.

5.5 collu LCD, 1920x1080 Izšķirtspēja

Augstas izšķirtspējas, pilna krāsu spilgtāku

F5 Pro nodrošina asu attēlu, ideāls fokusu velkot un attēlu analīzes komplekts un jomā.Ar native 1920x1080 augstu izšķirtspēju un 16:9 displeju, 500cd/m2 spilgtums, 1000:1 kontrasta attiecība, nodrošina izcilu detalizēti, lai jūs varētu baudīt lielāku un bagātāku krāsu attēlu.Plašais apskates leņķis un IPS 160 grādiem, ir ērti, lai uzraudzītu no dažādiem leņķiem.FEELWORLD šādi standarta REC-709 un kalibrē katru monitora tā, ka tas var novērst nepatikšanas nokrāsu.

Viegli Touchscreen Kontroli, Brīvi Tuvinātu un Tālinātu

Pieņem pilna touch screen kontroles, jūs varat viegli un intuitīvi, tuvinātu un Tālinātu jūsu shot ar pinch-to-zoom žestu.

Visi Vadības Rokas Stiepiena Attālumā

Vienkārši pieskarieties, un pārvilkšanas žestus, lai veiktu korekcijas

Iebūvēts monitors ir arī interaktīvā skārienekrānu, kas ļauj izveidot F5 Pro neticami intuitīva.Visas funkcijas, kas ir rokas stiepiena attālumā, tas ļauj jums izmantot vienkārši pieskarieties un pārvilkšanas žestus, lai mainītu funkciju iestatījumus.Kad jums ir nepieciešams, lai izslēgtu touch screen funkciju, lai novērstu ļaunprātīgu izmantošanu, jūs varat to izslēgtu izvēlnes iestatījumu funkcija.

True Krāsa, Profesionālie Krāsu Kalibrēšanas

Izmantot Rec.709 krāsu standarts

FEELWORLD izmanto profesionālo Rec.709 HD krāsu standarts, un izmanto krāsu kalibrēšanas tehnoloģija, ar profesionālu instrumentu kalibrēšanas rūpnīcā, tā var sasniegt monitora kalibrēšanas efektīvi un iegūt precīzu krāsu atveidi viegli, nesagroziet krāsu, parādīt reālo attēlu, kad jūs uzņemt video.

Precīza Krāsu Atveidošana

FEELWORLD monitoru atbalstu, ITU standartu un HD video Ierakstīšanas.709 standarta konsekventu krāsu telpa, uzlabotas attēlu apstrādes tehnoloģiju, tāpēc, ka attēls skaidri uzrāda, ka krāsu ir ļoti fiziska, lai nodrošinātu precīzu krāsu atveidi, reproducēt fiziska rakstura šaušanā, kas ļauj lietotājiem precīzi novērtēt kvalitātes dažādu ievades video signālus.

Izstrādāta, lai Katrs Stāvoklis

Ja pievienots, lai jūsu kamera, lieluma un svara monitora jautājumiem.Mēs shaved F5 Pro leju, lai tikai 245g un piebilda, 1/4-20 skrūvju stiprinājumu augšā, apakšā un labajā viegli būris, adapteri, takelāža, un pacel rokas.Tur ir F970 akumulatoru plates un instalēt/ jaudas komplektu uz aizmuguri monitoru, instalēt un ieslēgšanas/ izslēgšanas komplekts var jaudas un instalēt ārējām iekārtām, piemēram, bezvadu raidītājs, LED gaismas un citi, kas aprīkots ar Sony F970 akumulatoru plates.F5 Pro ir saderīga ar lielāko daļu kameru un HDMI-gatavs ierīcēm un ir ideāls sabiedrotais, lai šāvējiem, kas ir vienmēr par iet.

4K HDMI Ievades un Cilpas Izejas

F5 Pro monitors ir 4K HDMI un loop-out, ļaujot tā, lai ne tikai parādītu foto signālus, bet arī sūtīt tos uz citiem monitoriem vienlaicīgi.Tā ir spēja, lai parādītu foto attēlu uz vairākiem parāda uzreiz, vienlaikus saglabājot oriģinālo video kvalitāti.Plus, jūs varat kontrolēt audio, izmantojot 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.

HDMI Izeja Piemērošanu

Savienojumu ar Bezvadu Raidītāju

Pārraides filmēšanas direktors uzraudzību, tajā pašā laikā.Bez vadu elastīgāku, lai pāreja starp ainas bez piepūles āra šaušana.

Pievienojiet Direktors Monitors

Parādītu foto attēlu vairāki parāda vienlaicīgi.

Ir Profesionālus Instrumentus, lai izstrādātu, Koncentrējoties un Pakļaujot

F5 Pro ir pārliecināts pievienot tūlītēju produkcijas vērtība mirrorless un DSLR šāvēji.Tās spilgti touch screen, profesionālu programmatūru, rīkus un ērta montāža ir nenovērtējams šāvēji, kas vēlas darīt ko vairāk ar mazāku pārnesumu.Monitora ietver pārpilnība noderīgas funkcijas, piemēram, histogrammas, viltus krāsu, palīdz koncentrēties, skanas, pikseļu lai pikseļu, rāmis ceļveži, deviņi režģi utt.

Histogramma Spilgtums

Spilgtums Histogramma ir kvantitatīvs rīku, lai pārbaudītu attēla spilgtumu.Šī funkcija parāda spilgtuma sadalījums attēlu kā grafikā spilgtuma pa horizontālo asi (pa Kreisi:Tumši, Tiesības:Spilgti)un kaudze pikseļu skaitu katrā līmenī, spilgtuma pa vertikālo asi.

Sasniedzot Fokusu Palīdzēt

To Sasniedzot Filtrs izmanto, lai palīdzētu kameras operators, iegūt straujākais iespējamo attēla.Ja ir aktivizēta šī iespēja, iekšējā procesors parādīs krāsas izcelt uz ekrāna, kur asas malas izskatās.Jūs varat pārslēgties uz putline krāsu no sarkana, zaļa, zila, saskaņā ar dažādu signālu no objekta.

Tagi: ārējo monitoru 4k, mac datora monitoru, tv, ds kamera, feelworld monitors, godox zibspuldze, tv monitor stand, hdmi cabl, baby monitor monitori, datora monitoru

Ekrānu 5.5"
Spilgtums 500cd/m2
Pieteikums 4 Rokas Gimbal Stabilizators Zhiyun Feiyu DJI
Pieteikums 1 Sony degital 4K kamerām, A7S, FS7, A6000
Strāvas patēriņš ≤9W
Kontrastu 1000
Instalējiet veids 1/4"-20 vītne punktiem
Izejas HDMI, DC Izejas
Zīmola Nosaukums feelworld
Ekrāna Tips IPS skārienjutīgo Ekrānu
Malu Attiecība 16
Modeļa Numurs f5 pro
Vienības Svars 245g
Uzglabāšanas temperatūra -30°C~ 60°C
Sertifikācija ROHS
Skatīšanās Leņķis 80°/80°(L/R) 80°/80°(U/D)
Kontaktdakšas Tips UK Plug
darba temperatūra -20°C ~ 50°C
Rezolūcija 1920x1080 pikseļi
Apgaismojums led
Pieteikums 2 DSLR Nikon kameru D850, D3400, D5600
pikseļu augstumu 0.0639 (H) x 0.0213 (W) mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienības Lielums 148Lx93Hx20D (mm)
Pieteikums 3 Mirrorless Canon 5D kameru, 750D
Ieejas spriegums DC7 - 24V
Strāvas Savienotājs DC
Ieejas HDMI, 5V Tipa C
Audio stereo austiņas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti