Izplata Fasētājs Automātisko Mērījumu daļiņu uzpildes mašīna Granulu graudu prosa Sver multi-function uzpildes mašīna

w62973

€143.42

-15.93

€159.35

-9 %

Jauns produkts

Automātiskā Mērīšana-Izplatot Fasētājs Saprātīga Sadalīt Iepakošanas Mašīna Daļiņu/maiss tējas iepakošanas mašīna 1-25g 220V/110v 1PC Produkta parametri Nosaukums: viedo uzpildes mašīna Modelis: MG-200 Spriegums: 110v/60hz, 220v/50hz Jauda: 180w Iepakošanas ātrums: 4-8s/maiss (atkarībā no produkta) Alikvotu diapazons: 1-200g (regulējams) korpusa materiāls: izsmalcināts nerūsējošā tērauda plāksni barību, kas izvada veids: infrasarkano indukcijas plūsmu izplūdes Svars: aptuveni 10kg Iezīmes : Šī mašīna ir putnu Piemērots tējas, pārtikas, pārtikas, sēklas, augļi, graudu formu, ķīmisko vielu un farmācijas, mikro un mazie komponenti ,piemēram, vispārējā nav lipīga un cietu materiālu. 1: mikrodatoru kontroles self-enerģijas, tā, ka vairāk precīzi un izsniegšana, ātra, pilnībā automatizētās padeves procesā. 2: kontakta materiālu daļas, visas nerūsējošā tērauda, nav piesārņoti materiāli. 3: double trieciena struktūra, automāts darbojas nevainojami, zemu trokšņu līmeni. 4: maza izmēra, viegls svars. 5: minimālu enerģijas, enerģijas saglabāšanas. 6: slīpā iemešanasbarošanai, kas nav izspiest materiālo kaitējumu,jo īpaši trauslu materiālu iepakojuma. 7: Rādīt Iepakojuma svars un iepakojumu skaits. 8: Regulējams iepakošanas ātrumu. 9: Iestatiet svaru pārmērīgu trauksmi.

Produkta displejs

Lūdzu, ņemiet vērā, kā zemāk:

Ja jūs izvēlaties "pārdevēja piegādes metodi"(368.42 usd), mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu pa jūru un piegāde uz tuvāko ostu!

Ja kuģošanu pa jūru, pēc ierašanās galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt precēm.

Ja jūs izvēlaties, DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu starptautisko express un tieši piegādi uz jūsu norādīto adresi(durvīm LĪDZ DURVĪM PAKALPOJUMS)!

1)lai aizsargātu savus objektus un izvairītos no jebkādu kaitējumu, no pārvadāšanas procesu, saņemot paku, Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.

Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar vietējo ARAMEX / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas VAI, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Tad uzņemiet fotogrāfijas bojāta mašīna un lietošanas, nekavējoties nosūtītu ziņu ar mums, mēs palīdzēsim jums novērst šīs problēmas.

2)ja jums ir kādas problēmas, par produktu vai kuģošanu, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.

3)Un jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un mūsu serverī ,pēc tam, kad jūs apstiprināt šo pasūtījumu, Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, mēs arī dos jums "PERFECT 5 ZVAIGZNĒM",

Kad jūs vērtētu kuģniecības laika daļu veltiet starptautiskā tranzīta vērā.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Tagi: gyoza, Xiaomi, 130 kvantitatīvo uzpildes mašīna, tējas maisiņu iepakošanas mašīna, mīklai rounder, sealer tēja, pack tēja, sullen, aizpildiet mašīna, tējas maisiņu iepakošanas mašīna indijā

Svars about 10kg
Funkcijas soma tējas iepakošanas mašīnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
PRODUKTA NUMURS FL0192
Spriegums 110v/60hz, 220v/50hz
Zīmola Nosaukums LZHZXY
Spriegums (V) 220V/110V
Alikvotu diapazons 1-200g (regulējams)
Aksesuāri Citi
Jauda (W) 180W
Korpusa Materiāls izsmalcināts nerūsējošā tērauda loksnes
Iepakošanas ātrums 4-8s/maiss (atkarībā no produkta)
Sertifikācija 3C
Modeļa Numurs soma tējas iepakošanas mašīnas
barības kontaktligzdas metode infrasarkano indukcijas barības kontaktligzdas
Modelis MG-200
Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti