1080P HD Webcam Web Kameras USB PC Kamera, Iebūvēts Mikrofons Webcam Segtu Spēļu Dators, Kamera Platekrāna Video Tiešraidi

w62808

€3.11

-2.65

€5.76

-46 %

Jauns produkts

1080P HD Webcam Web Kameras USB PC Kamera, Iebūvēts Mikrofons Webcam Segtu Spēļu Dators, Kamera Platekrāna Video Tiešraidi

Ultra HD Video Zvana

--Šo straumēšanas webcam darbojas ar 1080p HD video ar 30 fps, vai jūs esat par Skype vai straumēšanas sevi spēļu nodrošina kristāldzidru attēlu. --Automātiskās Zemu gaismas korekcija ļauj jums skaidri redzēt pat vājā vai slikti apgaismojuma uzstādījumi. --Sejas uzlabošanas tehnoloģija automātiski optimizē attēlu, lai jūs izskatās vairāk skaisti video.

Webcam Vāciņu

--Ar Privātuma Slēdzi, jūs varat kontrolēt to, ko jūs jūtat un aizsargā objektīvu un novērš web hakeri no Spying par jums. --Tas ir ideāls, lai nodrošinātu privātumu, drošību un mieru ar indivīdiem, grupām, organizācijām, uzņēmumiem u.c. --Ar montāžas klipu, jūs varat savienot to, lai tikai par kaut ko jūs varat iedomāties.

Svarīga PIEZĪME

Šo webcam nesatur Statīvu un Skaļrunis.Ja jūs nevarat dzirdēt otra cilvēka balss, lūdzu, pārbaudiet, vai ierīcē ir skaļruņi.

Iebūvēts Mikrofons

--Liels webinars, un video konferences. --Iebūvēti mikrofoni, ar automātisko trokšņu samazināšanas padara skaņu tīrāka un skaidrāka, superior stereo audio, kas nodrošina skaidru un dabisku skaņu. --Tā ir labākā izvēle, video konferences, lai izejas skaņas skaidri trokšņainā vidē.

Skaistumkopšanas Kamera

Sejas uzlabošanas tehnoloģija automātiski optimizē attēlu, lai jūs izskatās vairāk skaisti video.

Pilnu Darbību

USB 2.0

--Strādā ar Skype, Zoom, FaceTime, Hangouts sesijas, PC/Mac/Portatīvo datoru/Macbook/Tablete. --Der multi-operācijas: Windows, Mac OSX un Android 4.0 utt operāciju sistēmām. --Platformu Saderība, Skype, Youtube, Zoom utt tiešās ziņojumapmaiņas lietojumprogrammās.

Pieteikums

--Ultra HD 1080P Kamera Padara Jūs Baudīt Laimīgu Tiešsaistes Tērzēšanas Laikā. --Klēpjdatoru kamera ģimenes čatā --PC kamera konferences Ērtākais veids, lai apspriestu būtiska lieta, ar citu komandas biedru, ir izmantot mūsu DATORU kameras.Uzcelta 2 stereo universāli orientēti mikrofoni uzņemt jūsu balss un filtrē fona troksni.

Viegli Izmantot & Elastīgu Izvietojumu

--Darbam ar DATORU, Notebook, klēpjdatoru, desktop, Android TV, kas ir USB ports. --Ar montāžas klipu, jūs varat savienot to, lai tikai par kaut ko jūs varat iedomāties. --Vai ka ir uz LED monitoru, portatīvo vāku, galda vai letes top.

PIEZĪME

Piecelties un darbojas uzreiz bez nepieciešamības uztraukties par to, kā instalēt draiveri.Vienkārši pievienojiet šo HD kameru, lai jūsu datoru un video tērzēšanas uzreiz ar Skype, Windows Messenger vai jūsu iecienītākās tūlītējās ziņojumapmaiņas programmu.

Viegli Uzstādīt tīmekļa Kameras Slēdža Privātumu

1.Clean jūsu ierīces kameru virsmas. 2.Noņemiet aizmugurējo 3M lentes. 3.Saskaņā ar pozīciju objektīva, stick vāciņu virs kameras. 4.Atvērt, Aizvērt vāciņu.

Sistēmas Prasības

Saderīgs ar Windows 7, Windows 8, Windows 10 vai vēlāk, un visvairāk video, zvanot programmas.

Tagi: havit kamera, 1080p, kameras web, usb webcam, 1080p webcam, webcam live streaming, web kameras tv 1080p, klēpjdators kameras vāciņu, bīdiet, webcam 4k 2, hd tīmekļa kamera, platleņķa kamera, full hd 1080p

Modeļa Numurs W3
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pikseļu skaits 2 Mega
Auto Fokusu No
Maks. Rezolūcija 1920X1080
krāsa melns
Iepakojums
Interfeisa Tips USB
Zīmola Nosaukums HISMAHO
attēla Sensors CMOS

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti