3.9 mm 5MP WiFi Auss Otoscope Pārbaudes Kameras Endoskopu, Ausu Tīrītājs darbības Joma Earwax Noņemšanas Komplekti iOS Android viedtālrunis

w62148

€29.38

-19.58

€48.96

-39 %

Jauns produkts

3.9 mm 5MP WiFi Auss Otoscope Pārbaudes Kameras Endoskopu, Ausu Tīrītājs darbības Joma Earwax Noņemšanas Komplekti iOS Android viedtālrunis

3.9 MM Auss Kameras Funkcija

1. 【 Clearning Tools] aicina: Vairāk fantastisks stimulē sajūtas pieskārienu , hearingand redzes Atbloķētu fun jums nekad nav pieredzējis pirms tam.Tas palīdz mazināt stresu, uzlabo miega ,aizsargāt ausis, un rūpēties par savu veselību.Humānas dizains palīdzēs jums viegli novērst earwax. 2. [ Viegli Operācija] aicina:Atjaunināt Earscope Aprīkots ar 6-Ass žiroskops, lai nodrošinātu vienmērīgu attēlu piegādi, lai padarītu to vieglāk darboties auss darbības joma.ar iebūvētu vadības sistēma, temperatūra turēsies droši un ērti, lai lietotājs, auss darbības joma nebūs pārāk karsti vai pārāk auksti lietošanas laikā. 3. [ 5,0 MP IZŠĶIRTSPĒJAS Kameru ar 6 LED ] : Ultra mazu 3.9 MM, diametrs otoscope kameras ir aprīkotas ar 5.0 MP CMOS sensoru kameru un 6 LED gaismas, var viegli piekļūt auss kanālā, nodrošinot skaidrāku attēlu un vairāk izcilu krāsu atveidi neatkarīgi no tā, cik tumši auss ir.Piezīme: vislabākais kameru, fokusa attālums ir 055"-0.787"(1.4 cm-2cm), lai uzņemtu skaidrus attēlus un video. 4. [ Akumulators ] : Iebūvēts a 350mAH akumulators nodrošina līdz pat 70 minūtes nepārtrauktu lietošanu pēc 1,5 stundu pilnībā uzlādēt, izmantojot USB kabeli(Iekļauts komplektācijā šeit). 5. [ Daudzfunkciju Bezvadu Auss Endoskopu ] : Endoskopu, ausu tīrīšana var ne tikai pārbaudīt auss kanālā, bet arī var pārbaudīt, bungādiņas, mute, smaganas, ausu, deguna, kakla, deguna dobumā, galvas ādas, matu saknes un citas ķermeņa daļas.Ideāls ārsti, medicīnas māsas un mājas lietošanai.

Auss Kameras Specifikācijas

Krāsa: melna , sarkana , zaļa Materiāls: plastmasa, metāls Lēcas: 3.9 mm Gaismas Avotiem: 6 gab LED apgaismojums, spilgtums regulējams Labākais Fokusa Attālums: 1.4 - 2cm Izšķirtspēja : 5.0 MP Darbības Sistēma : saderīga ar Android 4.2+/ IOS 8.0+ Programmatūras Funkcijas: Ņemot fotogrāfijas, video ierakstīšanas laikā, mērīšana, teksta ievade Akumulatora kapacitāte : 350Ah Darba laiks : aptuveni 1,5 stundas

Laipni Paziņojumu:

1. Bērni un jaunāki, nevar izmantot to vienatnē, jābūt kopā ar vecākiem. 2. Nav piemērots cilvēkiem ar šauru auss kanālā un, lūdzu, noslaukiet ar alkoholu. 3. Mēs piedāvājam 12 Mēnešu garantija 24 stundām un klientu atbalsta grupu. 4. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt.

Produkta attēls Ausu Kamera

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Piegāde:

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde 6, Ievedmuitas nodevas vai nodokļi netiek iekļauti postenī cenu, pircēji ir atbildīgs par visiem nodokļiem, ko iekasē vietējām tradīcijām, pārdevējs nebūtu jāmaksā nekādi nodokļi vai nodevas.Ja nepieciešams kādu īpašu deklarāciju par paketi, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums pirms rīkojumu tiek norīkots, paldies !

Atgriešanās politika:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Garantijas laiks:

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv!

Tagi: 3 usb endoskopu, auto endoskopu 13, endoskops video kameras, ds kamera, huawei p40 pro, huawei p40, 5 endoskopu, usb, apple video endoskops, ausu vaska noņemšanas līdzeklis, rifl darbības joma

Zīmola Nosaukums LAFOCH
Atbalstītie Mobilie Sistēmas
Produkta Nosaukums
Tips
Vadu Tips Mīksta Stieple
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
WiFi Otoscope iezīme 3
WiFi Otoscope iezīme 2
WiFi Otoscope iezīme 4
Objektīvs (mm) 3.9 mm
WiFi Otoscope līdzeklis 1
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Lietošana
Modeļa Numurs P40 Pro
Sertifikācija CE

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti