Ilgtermiņa rokturi suku thermomix robots virtuves lietu galda sticke virtuvi Tīrīšanas suka espatula bimby spatola bimby

w61581

€5.64

Jauns produkts

Ilgtermiņa rokturi suku, notīriet sienas laužot mašīnu, sulu spiedi, sojas pienu, mašīnu tīrīšanas līdzeklis thermomix lāpstiņu suka

produkta apraksts:

Daudzfunkcionāls virtuves tīrīšanas suku var izmantot tīrīšanai, piemēram, plaisu suku, sienas slēdzi, sulu spiede, sojas pienu, mašīnas, utt .;

specifikācija:

Suka materiāls: neilons

Izmēri: Garums: 23.2 cm, platums: 2 cm, augstums: 2 cm

Krāsa: kā parādīts attēlā

Piezīme:

Fotografēšanas gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementiem attēls būs nedaudz atšķiras no reālā lieta.

Mērījumu atļauts kļūda ir +/- 1-3 cm.

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājumi jāveic 3 dienu laikā.

1. Pasūtījumi apstrādāti laikā pēc maksājuma pārbaude.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Pārdod pārdod pārdod savu pasūtījumu adrese IR jāatbilst pārdod pārdod pārdod savu piegādes adresi.

3. Attēlus, redzams, nav faktiskais preci un jūsu atsaucoties tikai kā pārdošanas tirdzniecības tirgus.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir no pārvadātāja un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Ceļojumu laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jums nav jūsu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs nosūtīt un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties jūsu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai to saņemtu, sākot ar dienu, kad to saņēma.Ja jums ir, šo preci savā īpašumā vairāk nekā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pārdevējam un klientam pusi.

2.Visas atgriezties objektiem IR jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un pārdot pārdošanas pārdot jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim TIRDZNIECĪBAS tirgus PĀRDOŠANAS JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai un nomaiņa.

4.Mēs sedz visas kuģniecības izmaksas, ja tu prece (s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: asmens bimby tm31, bimby tm6, thermomix, robots virtuve, stendā planer, thermomix tm6, thermomix tm31, goblet robots virtuves, vakuuma nūjiņu, thermomix tm5

Stils Rokas
Preces nosaukums ilgtermiņa rokturi suka
Materiāls Neilona
Izmantošana Citi
Veids Citi
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti