American Vintage Foto Rāmis viesistabas Kumodes Mājas Dekoru Delikatesi Sveķu Attēlu Rāmji Dzimšanas dienas Dāvanu marco de fotogrāfijās

w61260

€8.16

Jauns produkts

Tiesa vintage stila foto albums

Materiāls: sveķi

Izmēri: 5 inches12.7cmx8.8cm,6 inche15.2cmx10.2cm,7 inche17.8cmx12.7cm,8 inche20.3cmx15.2cm,10inche25.4cmx20.2cm

A4 29,7 cm*21.0 cm

Krāsa: tiesas zils, tiesa, zelta, tiesa, sarkans, tiesa zaļa.

Jūs varat izmantot mūsu foto rāmis kā portreta vai ainavas, un papildus foto rāmis var piestiprināt pie sienas vai novietot uz galda.

Materiālu Katru rāmis ir aprīkots ar augstas kvalitātes backsheet un augstas kvalitātes organiskā stikla (plastmasas, drošības stikls) stirola valde.Pārredzamība no organiskā stikla, ir tas pats, kas no stikla.

Ar organiskā stikla rāmis ir aizsardzības pārsegs papīra no abām pusēm, un lielākā 12x10 rāmis ir atsitiena leņķis un sienas piestiprināms klipsis.Rāmji lielāks nekā 12x10 ir uzstādīt pie sienas klipi/āķīši.Visi izmēri, kas minēti augšējā dimensiju, bārs ir faktiskais foto/foto izmērs rāmja, nevis kopējais izmērs ar rāmi.Piemēram, ja jūsu attēlu/foto izmērs ir 10x8", jums būs nepieciešams iegādāties foto rāmis ar tieši tādu pašu izmēru, image/foto.

Tagi: iet foto rāmis, bed frame king, foto rāmis, rāmis pictur, alus pulkstenis, attēlu sveķi koka rāmis, desmit rāmji, uf vintage, rāmja koka, čipolīni rāmis

Forma Taisnstūra
ar picture atmiņas karte
Foto rāmis iezīmes Māksla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums heat-shrinkable film
Kategorijas Foto Rāmis
tekstūras materiāla Sveķu
Veids Foto Rāmis
Materiāls Sveķu
process rokasgrāmata
Stils retro
Iepakojuma Tips Viena kadra

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti