2018 Spīdīgu Lurex augstu uzrullētu apkakli Džemperi un Puloveri Gadījuma garām Piedurknēm augstu uzrullētu apkakli Pulovers Slim Topi, Sieviešu Augsti Elastīgs Džemperis

w60824

€5.25

Jauns produkts

1. piezīme. Lūdzu, salīdziniet šādu detaļu izmēri ar jums, pirms jūs iegādāties. 2. Krāsa produkts var nedaudz atšķirties, jo katram datoram monitors parāda krāsas, kas ir nedaudz savādāk. 3. Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.Izmēri: (1cm = 0.39 gadā)

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4) attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5) DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6) gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7) Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

Mēs aizstās preces, kas ir bojātas par 30 dienām no dienas, kad jūs tos saņemsit.Priekšmetus, kuriem ir fiziskas vardarbības, uz ko neattiecas garantija.Pircējs uzņemas atbildību, lai samaksātu par atgriešanos kravas jebkāda iemesla dēļ, izņemot DOA (dead on arrival).Mēs atmaksāsim vai nosūtīt priekšmetus, saņemot sākotnējo.Mēs jums atmaksāsim par preces atgriezt 7 dienu laikā no saņemšanas, jebkāda iemesla dēļ.Pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.Saņemot preces, mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

Mēs neuzņemamies atgriež vienīgi tev tas nepatīk!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: modes džemperis, augstas augšu, jia ling, bikini spīdums, adīt sieviete, lurex kleita drēbes, spandex augstu uzrullētu apkakli, er džemperi, roku darbs džemperis, jaka twist

Slēgšanas Tips NAV
Biezums STANDARTA
Modeļa Numurs YEW02
Apkakle Augstu uzrullētu apkakli
Apdare NAV
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Technics Datoru Trikotāžas
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Stils Regulāri
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums Meitawilltion
style1 Gadījuma Trikotāžas Slim Pulovers
Apģērba Garums Regulāri
Izmērs one size
Vienuma Tips Puloveri
Materiāla Sastāvs Dzīvoklis Trikotāžas
Stils Sexy Augstas Elastīga Cieta Augstu Uzrullētu Apkakli Džemperis
krāsa Spīdīga Cietie
Dzimums SIEVIETES

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti