Vanna Pieaugušo Salokāma Vannas Barelu Mājas Ķermeni, Vanna Lielgabarīta Sabiezējumu Sadzīves SPA Vanna Lielu Vannu Portatīvo Vanna

w5968

€36.80

-1.94

€38.74

-5 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、1. Viegli uzstādīt, viegli uzglabāt, viegli tecēt pēc peldēšanās.Šo vannu komplektā ietilpst 12 turētājs, 1 ūdens iesmidzināšana spilvenu, 1 drenāžas vārsts un 1 drenāžas caurules.

2、2. Tas nenozīmē, piepūšamās vanna un ir vieglāk instalēt.Pēc preču saņemšanas, 6 iekavās ir instalēta, jums tikai nepieciešams instalēt īpašu-veida kronšteiniem.

3、3. Locīšanas vanna ir ērts uzglabāšanai.Vanna ir tikai par 3 kg, kas ir viegli pārvietot, un to var izmantot dažādas ainas, piemēram, ārā.

4、4. Mēreni cenu vanna ir piemērota visām sezonām, karstā vannā ziemā un vēsā vannā vasarā.Izmērs dubultā salokāms vanna ir lielāks nekā tradicionālā pirts kubls, ka ir apaļa vanna.varu ņemtu vannā ar savu ģimeni.

5、5. Šī vanna ir salokāms, neliela izmēra, nav nepieciešamo vietu, viegli pārvadāt un saglabāt telpa, kas piemērota maziem dzīvokļiem vai ceļojot.

Apraksts: 1. Viegli uzstādīt, viegli uzglabāt, viegli tecēt pēc peldēšanās.Šo vannu komplektā ietilpst 12 turētājs, 1 ūdens iesmidzināšana spilvenu, 1 drenāžas vārsts un 1 drenāžas caurules.

2. Tas nenozīmē, piepūšamās vanna un ir vieglāk instalēt.Pēc preču saņemšanas, 6 iekavās ir instalēta, jums tikai nepieciešams instalēt īpašu-veida kronšteiniem.

3. Locīšanas vanna ir ērts uzglabāšanai.Vanna ir tikai par 3 kg, kas ir viegli pārvietot, un to var izmantot dažādas ainas, piemēram, ārā.

4. Mēreni cenu vanna ir piemērota visām sezonām, karstā vannā ziemā un vēsā vannā vasarā.Izmērs dubultā salokāms vanna ir lielāks nekā tradicionālā pirts kubls, ka ir apaļa vanna.varu ņemtu vannā ar savu ģimeni.

5. Šī vanna ir salokāms, neliela izmēra, nav nepieciešamo vietu, viegli pārvadāt un saglabāt telpa, kas piemērota maziem dzīvokļiem vai ceļojot.

Funkcijas:

1. Spainis ir izgatavota no biezas plastmasas, mīksts, salokāms, izturīgs un izolēta.Bērniem ir nepieciešams kompensēt ar pieaugušajiem, ja, izmantojot.

2. Jaunā vanna ir mazliet smaržas, kas pakāpeniski pazūd pēc laišanas gaisā, kādu laiku.

Specifikācija:

Materiāls: persiku ādu, siltumizolācija, kokvilna, ūdensnecaurlaidīga PVC audums

Piemērojami svars: līdz 300kg

Piemērojams augstums: zem 190cm/74.80 collas

Ūdens patēriņš: apmēram 100-150L

Izmērs: aptuveni 117*70*50cm/46.06*27.56*19.69 collas

Iepakojuma Saraksts:

Salokāma Vannas*1 Jaucējkrāns*1

Atbalsta Stienis*1 Set

Teleskopiskie Drenāžas Caurule*1

Ūdens Iesmidzināšana Spilvena*1

Tagi: pieaugušo vannā, SPA, uzpūst spa, bagy vannas, caurule, hot spa vanna, salokāma vannas, gaisa kubls, guļamistaba dīvāna, vannas reizes, korsete tauku vīrietis

Materiāls Citi
Produkts Piepūšamā Vanna
Modeļa Numurs Salokāma Vannas
Veids Vannas
Iezīme Eco-Friendly
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecuma Grupa Pieaugušie
VĀCIŅU Bez Vāka

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti