Jauns
2-24S Litija Baterija Aktīvo Izlīdzināšanas Modulis 1A2A Līdzsvarotu Norēķinu Atbalsta RS485 / Temperatūra VAR Iegāde

2-24S Litija Baterija Aktīvo Izlīdzināšanas Modulis 1A2A Līdzsvarotu Norēķinu Atbalsta RS485 / Temperatūra VAR Iegāde

w59496

€88.87

-13.28

€102.15

-13 %

Jauns produkts

40-100V elektroapgādes, elektroenerģijas patēriņš gaidstāves režīmā 6mA, Aktīvā līdzsvara, enerģijas nodošanu, Ar trīskāršo akumulatora / dzelzs litija / litija titanāta akumulators ir universāls, Mobilo tālruni ar Bluetooth savienojuma atbalstu, Apple un Android sistēmas.

Biežāk UZDOTIE jautājumi Kad mēs nosūtīt savu pasūtījumu?Pēc tam, kad mēs saņemam jūsu pasūtījumu, mēs nosūtīt savu pasūtījumu ietvaros 7days. (Izņemot svētku dienas) Mūsu produkts oriģinālu?Mēs esam FlowerDog veikals, mums ir savas rūpnīcas, visām precēm, ko mēs pārdodam mūsu veikalā ir oriģināli.Par paketi Visi produkti tiek stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Mēs izmantosim anti-vibrācijas iepakojumā, lai nodrošinātu, ka jūsu pakete ir droši piegādātas jums.Lai jums ne par ko nav jāuztraucas.Cik ilgi tas veic, lai es varētu saņemt šo paketi?Mēs izmantojam mūsu kooperatīvās loģistikas, solīja piegādes laiks ir 15-60 dienu, ja jūs nesaņemat iepakojumā 60 dienu laikā, mēs jums kompensācijas vai nosūtīt savu pasūtījumu vēlreiz.Jūsu nauda ir drošībā.Īpašas tādām valstīm kā Brazīlija, Čīle, esam apņēmušies piegādes laiks ir 15-90 dienas.Ko darīt, ja es saņēmu produktu, kļūdām vai bojājumiem?Ja vēlaties saņemt produkta kļūdām vai bojājumiem, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs atbildēsim ātri un sniegt jums risinājumu, jūs saņemsiet kompensāciju vai nomaiņas pakalpojumu.Par atsauksmes Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigznes.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sniedziet mums negatīvas atsauksmes.Lūdzam mūs nekavējoties informēt, mēs dos jums labāko pakalpojumu un risinājumu.Lūdzu, Ņemiet Vērā : 1. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu un PILNU adresi, ieskaitot jūsu Dzīvokļa Nr., Ielas, Pilsētas, Reģiona un Valsts.Un krievijas pircējs, lūdzu izgājēja mums savu vārdu, uzvārdu, kas ir ļoti svarīgi. 2. Mēs nevaram kontrolēt piegādes laiku, jo tas ir apstrādāts ar Trešās Puses pakalpojumu, bet, ja paku nevar ierasties pēc piegādes aizsardzības laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums izsekot to un sniedz jums apmierināts atbildi. 3.Ja Paka nāk , pls Pārbaudīt klātienē un Parakstīt to.

Tagi: aktīvā līdzsvarotāja 40 gadu vecumā, diy grafiskais ekvalaizers, skatīties ekvalaizers, aktīvā līdzsvarotāja 13s, rs485 temperatūras kontrole, kontrolieris 24s, skaņas spektru, rs485, 3s akumulatoru ekvalaizers līdzsvarotāja, litio aktīvo līdzsvarotāja

Zīmola Nosaukums abay
Modeļa Numurs DIY-2
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piederumu Tips Akumulatoru Piederumi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti