Dzīvnieku Slinkums Iespiesti Mest Spilvena Segums Tropu Augi Poliestera Spilvens Gadījumā Dekoratīvā Spilvendrāna Zaļām Lapām Spilvena Vāka

w59401

€2.16

-1.92

€4.08

-47 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts: Pavisam jaunu 1 Gab laukumā spilvendrānas/čaumalas 18" X 18"(45 X 45cm), ne ievietot vai pildvielas.Izgatavots no izturīga un videi draudzīgu poliestera materiālu.Saglabāt savu laukumā mest spilvenu tīru un pret skrāpējumiem, pirkstu zīmēm.Vienpusēja dizains ar neredzamu rāvējslēdzēju aizdari.Specializējas mājas apdare.Mūsu spilvendrānas ir mākslas darbs, nevis vienkārša mājas dekoru postenis.Mēs uzraudzīt katru soli par procesu No dizaina, drukas kvalitāti, šūšanas un iepakošanas, tikai lai pārliecinātos, ka jūs saņemsiet augstākās kvalitātes produktu.

Specifikācija: Materiāls:Poliesteris Izmēri: 45x45cm, lūdzu, ļauj 1~2cm novirze, jo no rokas griešanai un šūšanai.Pielietojums:Iekštelpās (dzīvojamās istabas,guļamistabas,biroja, utt.) un ārā (kafijas veikals,auto, restorāns klāja krēsla utt.) Mazgāt Padomi:Mitru lupatiņu, salveti vai maigi roku mazgāšanas,nav balinātāju, žāvē ēnā.

Paketē Iekļauts:

1 GAB Spilvens Segums/Shell,18" X 18"(45 X 45cm) Nr. Ievietot vai Apdares

Lūdzu, Ņemiet vērā: 1-2in kļūdu mērīšanai, ir pamatoti diapazonā, pateicoties dažādām mērīšanas metodēm.Faktiskā krāsa spilvena segums varbūt atšķirties no attēla redzams, jo dažādām ekrāna displeja vai, atspoguļojot gaismu, fotografējot.Konversija: 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collu Metode:

Par Samaksu:

1.Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: kredītkarte,VĪZAS, Bankas Pārskaitījumu,Western Union un tā tālāk.

2 .Visi maksājumi, kas veikti par Ali E xpress apstrādā Alipay.

Sazinieties ar U s:

1.Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

2.Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus,rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums dažas atlaides.

W rokas T ips):

1.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas.

2.Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās(ja tādi ir).

3.Mūsu klientiem no Brazīlijas: Ja jums izvēlēties jebkuru kurjeru,lūdzu atstājiet savu nodokļu skaitu, lai nodrošinātu mūsu piegādes parasti

Par S hipping:

1.Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi.(Ja tu esi no Krievijas,Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi)

2.Vienumi tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

3.Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot E-packet/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

4.Viensētā var izraisīt papildu sūtīšanas maksa.

5. Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts,ja ir bojātas,lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs dos apstiprinājumu un nosūtīt jums jaunu.

Par F eedback:

Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,un mēs saņemam atpakaļ uz jums agrāk.

Tagi: bonsai, kažokādas spilvens gadījumā 40x40cm, kustuv spilvena segums, pilows vāciņu, spilvens gadījumā zaļā roze, auduma spilveni gadījumā, boho spilvens, gadījumā spilvens, mīlestība boho spilveni, slinkums pārgājienu komanda

Veids Dekoratīvas Spilvendrānas
Iezīme Eco-Friendly
Neķītrs Attēlu No
Modelis Tips Karikatūra
Izmērs 45X45CM
Technics Austs
Iestatīt Tipu No
Materiāls Poliestera
Stils Žakarda
Auduma Skaits Citi
raksts IESPIESTS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs LX1307
Diegu Skaits Citi
Izmantošana Sēdeklis,Dekoratīvās,Krēslu,Auto,almofadas decorativas
Zīmola Nosaukums YIERNINL
Pakāpe A Kategorijas
Seksuāli Divdomīgs No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti