DATU VARDE Mini Video Spēļu Konsole, Iebūvēts 500 Arcade Spēles, Rokas Player Classic Retro Spēļu Konsole PSP Atbalsta TV Izejas

w59331

€17.46

-13.71

€31.17

-43 %

Jauns produkts

4K Video Spēļu Konsoles Atbalsts PS1/GBA Bulit jo 3000/10000 spēles

Atvērt Linux avota kodu sistēma, ar 32GB / 64GB atmiņas karti, iebūvēti 3000 + / 10000 + spēles.Krievijas spēlētāji var arī izvēlēties 2000+ tīra krievu spēle spēlēs.Atbalsta spēlētājiem, lai meklētu spēles, atbalsta spēlētājiem, lai pielāgotu mīļāko spēles, un var spēlēt spēles un lejupielādēt spēles par sevi.Ļaujiet jums ir intīmas ar savu ģimeni, draugiem un bērniem, un justies šarmu spēles!

Bezvadu Retro Spēli Atbalsta HMDI Izejas

DATU VARŽU jaunāko versiju gamepad, vai jūs jūtaties ļoti retro ar bērnības garšu?Es domāju, atbilde ir jābūt!Mūsu dizaina filozofija sākas no tendences un tendences reizes, un plaši pieņem atzinumus par klientiem, lai ieviestu šo vadības rokturi visiem!

500 1 Retro videospēļu Konsole

Mini Rokas spēļu konsoles iedvesmot savu entuziasmu par cīņu ar draugiem.Ar 3,0 collu krāsu LCD ekrāns, iebūvēts 500 classic nostalgic spēles, lai jūs varētu spēlēt.Nostalgic rokas ierīci, augstas enerģijas sajūtu, atbalsta divu spēlētāju režīmā,4-6 stundām nepārtrauktas darba stundas un precīzu darbību, var viegli izraisīt jūsu bērnības un vedīs jūs atpakaļ smiekli pēcpusdienas saulē.

Klasiskās Spēles

Spēļu konsole ir nostalģisks un unikālu 500 spēles.Retro arcade spēles, loģikas un matemātikas, sporta, puzles, spēles, šaušanas, darbību, utt.Spēle nav jāatkārto.Spēlēt dažādas spēles, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Tas liek jums justies vairāk stresa brīvu, un tā var veikt jums atpakaļ uz savu bērnības jautri.

Bluetooth Bezvadu Kontrolieris Nintend Slēdzis

DATU VARDE Savu pētniecības un projektēšanas, jaunākā bezvadu tehnoloģija Bluetooth kontrolieris Gamecube Kontrolieris Wii Vibrācijas Gameing.Piemērots Nintendo switch / PC / TV KASTES / PS3. Ja jūs vēlaties sākt spēlēt Melee Vai jebkuru Sagraut spēli,tie ir lieliska vieta, kur sākt.

Labākā Dāvana Bērniem & Jautri par Visu Ģimeni

Vienkāršas arkādes stila, viegli spēlēt.Tas ir ideāls sabiedrotais, lai saglabātu jūsu bērniem aizņemts un ir labs laiks spēlējot.Izbaudiet savu vecāku laiku, un tas varētu būt jautri par visu ģimeni.tā būs labākā Dzimšanas dienas /Ziemassvētku dāvanu bērniem un pieaugušajiem, apvienojot vairāk smiekli un laimes, lai visa ģimene.

Portatīvās un Viegli Veikt

Kompakts un viegls rokas spēļu konsole, mini ķermeņa, veikt to ar jums.Labākais veids, kā atpūsties laikā jūsu brīvo laiku ceļā uz darbu.Spēlēt jebkurā laikā, jebkurā vietā un izbaudīt jautrību vilcienu, lidmašīnu, nometnes, vai ceļojumu.

Uzlādējams Akumulators

Baterijas ir uzlādējamas un liela jauda: 1020mAh, Katru pilnu uzlādi ļauj jums spēlēt līdz pat 6-8 stundām.Kad esat ceļojumā, ceļojuma, kempings, jums nav jāuztraucas par palicis.

Produkta Izmēri

Vairākas Krāsas Pieejamas

Kas ir Iekļauts

1 x Retro spēļu konsoli vai 1 x Retro spēļu konsoli uzstādīt (iespēju) 1 x AV Kabelis 1 x USB Kabelis

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Cienījamie klienti, jo pašreizējā kārtība ir pīķa pasūtījuma, visa loģistika noliktavas ir gandrīz pilns, un transporta novecošanās laikā būs lēnāka, nekā, apsolīja laiku!Fenomens klienta paku zaudējumi būs ļoti nopietna, kas ietekmē parasto piegādes laiku!DATU VARDE varat atgriezties uz savu pusi pēc iespējas ātrāk par savu mīļoto produktiem.Mēs esam veikuši visaptverošu apsvērumi par transporta novecošanās un transporta drošības dažādu loģistikas kanālus.Kopā ar mūsu pieredzi pēdējo gadu laikā, mēs domājam, www.grandtech.lv Stāvēt Piegāde ir labākais fit!Sirdsapziņa ieteicams!

Mobilo Tālruņu Spēle Gamepad Par Pubg

Ideāls četru pirkstu darbību.Šajā spēlē, divām sprūda uz augšu rokturi, kas atbild par mērķi un šaušana.Jūs varat ātri atvērt, kuru mērķis ir lupa un pēc tam atvašu ienaidnieks, bet virzās un mērķis.Pieredze nekustamo spēli sajust ar integrēto rokturi kontrolieris!Ļaujiet jums justies ērtāk un nav noguris spēles laikā!

Bezvadu Bluetooth Gamepad Atbalsts Oficiālais App Spēle

DATU VARDE gamepad ir Bluetooth savienojums, kas darbojas režīmā.Tā var atbalstīt PS3/IOS/TV Kastes/Andriod Smart Tālrunis/PC!Tā ir priekšrocība ir iespēja lejupielādēt atbalstu rīkoties ar spēli tieši, un tas var būt saistīts tieši ar tālruni bez SAKNES.Pakāpieni ir vienkārša, nav nepieciešams instalēt draiveri un iestatīt taustiņu kartēšana.

Bezvadu Bluetooth Gamepad Atbalsts Oficiālais App Spēle

DATU VARDE gamepad ir Bluetooth savienojums, kas darbojas režīmā.Tā var atbalstīt PS3/IOS/TV Kastes/Andriod Smart Tālrunis/PC!Tā ir priekšrocība ir iespēja lejupielādēt atbalstu rīkoties ar spēli tieši, un tas var būt saistīts tieši ar tālruni bez SAKNES.Pakāpieni ir vienkārša, nav nepieciešams instalēt draiveri un iestatīt taustiņu kartēšana.

Lūdzu, Noklikšķiniet Uz Skatīt Vairāk Produktu

Tagi: spēle, kaste retro spēļu konsoli, kastes retro konsoles, dekoru retro, NINTENDO SLĒDZIS, psp spēle, datums varde, spēle portatīvais atskaņotājs, psp mobilās spēļu konsoles, psp

Iepakojums
Iezīme 2 Iebūvēts 500 Spēles
4. funkciju Mini Ģimenes TV Video Konsoles
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Rokas Spēļu Konsole
Funkcija 5 Retro Klasiskās Spēles Konsole
Touch Screen No
Sertifikācija NAV
Veids Rokas Spēle Spēlētāji
Krāsu Displejs
Modeļa Numurs LYL2020610ZSJ
krāsa kā attēlā
Funkcija 3 Atbalsts TV Izejas
Displeja Izmērs 3.0"
Līdzeklis 1 rokas Video spēļu konsoles
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Paziņojums USB

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti