Kaķis Pārvadātājs Soma Elpojošs Kaķis Mugursoma Mazajiem Pet Pārvadātājs Soma Āra Ceļojumu Mugursoma Pārvadātājs Kaķiem, Suņiem Pārredzamas Vietas

w5928

€19.11

-11.22

€30.33

-36 %

Jauns produkts

Šajā pavisam jaunu pet kapsula, mugursoma ir ērta, lai jūsu āra.

Caurspīdīgs dizains, noderīga nomierinoša leju pet ir trauksme, sniegt savu pet drošā vidē.Elpojošs un ērts.Piemērots arī maziem un vidējiem suņiem un kaķiem.

Funkcijas: 1. Izgatavota no premium materiāla, izturīgs, elpojošs un ērts. 2. Caurspīdīgs dizains, ļauj jūsu pet, lai apskatīt saules gaismas un dekorācijas no ārpasaules.Vairākas ventilācijas atveres sānos mugursoma, paredzēt suffient gaisa cirkulāciju, lai jūsu pet ērti elpot. 3. Droša iebūvēts bloķēšanas mehānismu, lai jūsu pet no jumpping ārā, pazūd vai savainoties.Noņemams mīksts apakšā mat, viegli tīrīšanai, vairāk higiēniska. 4. Gluda rāvējslēdzēju, viegli atvērt un aizvērt, izturīgs un praktisks.

5. Ergonomisks paplašināt plecu siksna, lai jums veikt jūsu pet, bez piepūles.Ideāls ceļojumos, pastaigu, pārgājienu un izklaidējos.

Specifikācija: Stāvoklis:100% Brand New Materiāls: PVC+ Oxford Audums, Krāsa: Zaļš/Dzeltens/Melns/Sarkans/Pelēks/Zils/Rozā (pēc izvēles) Izmērs:34cmx25cmx42cm

Svars: Apm.1.0 kg

Iepakojums saraksts: 1 * Kaķis Kapsula Mugursoma Piezīme: 1. Lūdzu atļaut 0~1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

Tagi: soma pārvadātājs kaķis, kaķu, mazo mājdzīvnieku pārvadātājs, kaķis maisā, pet pārvadātājs ceļojumu mugursoma, barbi krekls, pārvadātājs kaķis, soma kaķu transports, suns ceļojumu, plaukta mazo, eva kaķis pārvadātājs soma

Fitable Svars 6,5 kg Suņiem un Kaķiem
Specifikācijas Parastā Stila, Atjaunināta ar Vāku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sezona Visu sezonu
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Materiāls Plastmasas
Stils Sporta
Iezīme kaķis mugursoma
Cietība Mīksto
Kategorijas Mājdzīvnieku Pārvadātāji, Pet Crate

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti